reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowania czas start - czyli Marcowe ⏸ kreseczki 😅❤

reklama
Dziewczyny co to moze byc? 9 marca mam testowac boli mnie brzuch i po jedzeniu jest mi nie dobrze,poszlam do lazienki a na papierze brazowy glut....sluz,brązowe to bylo ale sie przesatszylam jejku co to moze byc???? To moj 2 cykl staran ,w styczniu odstawilam anty po 8 latach jeden normalny okres juz mialam.....jakies rady....?
To może być i ciąża i nie ciąża 🙃
W przypadku nie ciąży, to jeżeli pojawia się do tego plamienie to warto sprawdzić poziom progesteronu w 21dc.
Teraz bardziej optymistyczna opcja czyli dzidzia. To ja miałam dokładnie tak samo. 8 dni przed 🐒 coś „takiego” znalazłam na papierze. Na następny dzień poszłam na bęte i była, malutka ale była.
Na obawy ciążowe typy mdłości troszkę za wcześnie. A ból brzucha to i na okres i na ciąże.
Trzymam kciuki! ❤️

To może być i ciąża i nie ciąża 🙃
W przypadku nie ciąży, to jeżeli pojawia się do tego plamienie to warto sprawdzić poziom progesteronu w 21dc.
Teraz bardziej optymistyczna opcja czyli dzidzia. To ja miałam dokładnie tak samo. 8 dni przed 🐒 coś „takiego” znalazłam na papierze. Na następny dzień poszłam na bęte i była, malutka ale była.
Na obawy ciążowe typy mdłości troszkę za wcześnie. A ból brzucha to i na okres i na ciąże.
Trzymam kciuki! ❤️
Nie nakrecam sie bo to może być w sumie wszystko....po tylu latach antykoncepcji moge miec takie anomalia....w styczniu okazało sie ze mam hashimoto biore leki na zbicie tsh....moze i od tych lekow takie cos mam....zostaje mi czekac do 9 marca.....😏

Kupiłam testy, zaryzykowałam dzisiaj 13dpo ale negatywny, wiem ze nie z porannego ale trzymałam go pół dnia 😅 no to ja czekam na @ 🤷‍♀️ jak przyjdzie jutro lub w środę to jeszcze powinnam się załapać na koniec marca 😅

Dziewczyny ❤️

18.02 i 19.02 robiłam sobie zastrzyki Ovitrelle.

Dzisiaj mam 24 dzień cyklu.
Miałam zrobić betę 03.03 ale nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj.

Obecnie 10 dzień po zastrzyku.

Wiem że wynik może być fałszywy ale... Mam cichą nadzieję 🙉🙊🙈

Proszę co myślicie? Jest cień szansy...?
Wiem że troszkę za wcześnie i oczywiście w środę znowu zrobię betę ale..... Czy byłaby jeszcze taka wysoka w 10 dniu? 🙊😇

Dodam że testy od dwóch dni negatywne.

Piszcie co myślicie ❤️

Załączniki

• Screenshot_20210301_141802.jpg
    Screenshot_20210301_141802.jpg
    41 KB · Wyświetleń: 136
reklama
Dziewczyny ❤️

18.02 i 19.02 robiłam sobie zastrzyki Ovitrelle.

Dzisiaj mam 24 dzień cyklu.
Miałam zrobić betę 03.03 ale nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj.

Obecnie 10 dzień po zastrzyku.

Wiem że wynik może być fałszywy ale... Mam cichą nadzieję 🙉🙊🙈

Proszę co myślicie? Jest cień szansy...?
Wiem że troszkę za wcześnie i oczywiście w środę znowu zrobię betę ale..... Czy byłaby jeszcze taka wysoka w 10 dniu? 🙊😇

Dodam że testy od dwóch dni negatywne.

Piszcie co myślicie ❤️
Testy negatywne dlatego ze beta jeszcze bardziej niska, a co do zafałszowań po zastrzyku to się nie znam, powtórz w środę to będzie wiadomo 😉

Do góry