reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowania czas start - czyli Marcowe ⏸ kreseczki 😅❤

u mnie to samo! najgorsze w sumie ze w listopadzie zaszłam w ciążę - poród na sierpień by był.. niestety poroniłam. a teraz modlę się o udany cykl już aby był nie patrząc na to w jakim miesiącu się urodzi 😂

a i dodam że mi dość późno się włączył instynkt, bo staram się dopiero o pierwsze dziecko a w drugiej polowie roku konczę 34lata
No to u mnie podobna historia, rodziłabym w czerwcu. W listopadzie poronilam. Też długo nie czułam instynktu, a ostatnio ciągle myślę o tym, żeby tylko zajść w ciążę 🙂

reklama
Dobrze wiedzieć, że nie tylko ja tak myślałam 🤣 Potem zaczęłam czytać forum i zorientowałam się, że to nie jest koncert życzeń. Skakałabym z radości jakbym się dowiedziała, że jeszcze w tym roku zostanę mamą. Na razie jestem w dobrej myśli, bo to dopiero nasz 2 cykl starań, ale przynajmniej zdałam sobie

Uhhhh 🤩 trzymajcie kciuki! Działamy pełną parą 😂😉
Trzymamy!! ❤️❤️

oooo tak. To byłoby piękne ❤️ działasz z hormonami czy jakieś ziółka? Ja odpuszczam wszystko i dam się zaskoczyć 😂😊
Nie biore nic procz kwasu foliowego. Odpuszczam myslenie. Po 5 cyklu bede sie dopiero badala konkretniej 😅 Nie chce teraz sobie dokladac, bo maz ma zlamana noge i ja jeszcze robie prawo jazdy to wiesz.

u mnie to samo! najgorsze w sumie ze w listopadzie zaszłam w ciążę - poród na sierpień by był.. niestety poroniłam. a teraz modlę się o udany cykl już aby był nie patrząc na to w jakim miesiącu się urodzi 😂

a i dodam że mi dość późno się włączył instynkt, bo staram się dopiero o pierwsze dziecko a w drugiej polowie roku konczę 34lata
Ja mam w listopadzie 28, ale uwierz mi ze gdyby nie maz to dalej bym nie myslala o dziecku. Tak przez niego mi sie wlaczylo 😅

Dziewczyny kochane!
Mam pytanie - chce sobie brwi pernamentne zrobic, ale kiedys kosmetyczka mowila ze ciaza jest przeciwwskazaniem bo nie jest zbadane cos tam cos tam. (Chyba jak dziala pigment na plod) I teraz sie zastanawiam co zrobic 🥺

Dziewczyny kochane!
Mam pytanie - chce sobie brwi pernamentne zrobic, ale kiedys kosmetyczka mowila ze ciaza jest przeciwwskazaniem bo nie jest zbadane cos tam cos tam. (Chyba jak dziala pigment na plod) I teraz sie zastanawiam co zrobic 🥺
To jest tatuaż. Tatuaże w ciazy nie są wskazane. Jeśli żadnych nie miałaś to nie wiadomo jak zareagujesz, często się zdarzają reakcje alergiczne.

Też miałam termin na czerwiec tylko poronilam w grudniu.
no u mnie koniec grudnia niestety :( jeszcze najgorzej że koleżanka też jest w ciąży i też z terminem na sierpień :/ no będzie ciężko, ale już mam nadzieję że do sierpinia i ja będę już w ciąży <3
teraz marzec będzie moim drugim cs po. i jeszcze jestem pełna nadziei, że może ten miesiąc będzie dla mnie szczęśliwy!
Ja mam w listopadzie 28, ale uwierz mi ze gdyby nie maz to dalej bym nie myslala o dziecku. Tak przez niego mi sie wlaczylo 😅
no u mnie mąż od 4 lat już "cisnął" o dziecko, a ja oczywiście nie byłam gotowa. a teraz to już głowa zafiksowana tylko na tym. no życie.

i wiecie co dziewczyny, mam nadzieję, że ta grupa będzie szczęśliwa dla wszystkich tutaj piszących i wszystkie zobaczymy 2kreseczki! <3

reklama
Do góry