reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowania czas start - czyli Marcowe ⏸ kreseczki 😅❤

Cześć dziewczyny ;) co tam u Was? U mnie nic ciekawego, mam wrażenie, że w tym cyklu nie udało mi się zajść w ciążę...
U mnie podobne odczucie, dziś 24dc. Nawet nie planuje zakupu testu ciazowego. Przytulanki że względu na dolegliwości zoladkowe w teoretyczne dni płodne były w 14dc, potem kilka dni posuchy. Nie bolą piersi, nie bolą jajniki. Zero objawów żeby coś miało nastąpić.

reklama
U mnie byłby to 3.12, sprawdziłam to od razu jak tylko rozpoczęłam nowy cykl 😂. Kiedyś mówiłam, że jak będę planować dziecko, to chcę żeby się urodziło w pierwszej połowie roku, ewentualnie w wakacje. To było jeszcze wtedy, kiedy myślałam że zajście w ciążę to pikuś 🙂
Tez tak planowalam, ze urodze sobie na wakacje. Jeszcze najlepiej ze mowilam ze nie chce zimowego dzieciaka 😂😂 Jakie to glupie, teraz widze ze z dzieckiem planow nie nalezy robic haha 😂

Tez tak planowalam, ze urodze sobie na wakacje. Jeszcze najlepiej ze mowilam ze nie chce zimowego dzieciaka 😂😂 Jakie to glupie, teraz widze ze z dzieckiem planow nie nalezy robic haha 😂
Dobrze wiedzieć, że nie tylko ja tak myślałam 🤣 Potem zaczęłam czytać forum i zorientowałam się, że to nie jest koncert życzeń. Skakałabym z radości jakbym się dowiedziała, że jeszcze w tym roku zostanę mamą. Na razie jestem w dobrej myśli, bo to dopiero nasz 2 cykl starań, ale przynajmniej zdałam sobie sprawę z tego, że nie wszystko da się w życiu zaplanować.

U mnie byłby to 3.12, sprawdziłam to od razu jak tylko rozpoczęłam nowy cykl 😂. Kiedyś mówiłam, że jak będę planować dziecko, to chcę żeby się urodziło w pierwszej połowie roku, ewentualnie w wakacje. To było jeszcze wtedy, kiedy myślałam że zajście w ciążę to pikuś 🙂
o mamo miałam dokładnie tak samo! a teraz oby się udało! ja mam wg apki jeżeli się uda to 02.12.2020 więc bliskoo :)

u mnie to samo! najgorsze w sumie ze w listopadzie zaszłam w ciążę - poród na sierpień by był.. niestety poroniłam. a teraz modlę się o udany cykl już aby był nie patrząc na to w jakim miesiącu się urodzi 😂

a i dodam że mi dość późno się włączył instynkt, bo staram się dopiero o pierwsze dziecko a w drugiej polowie roku konczę 34lata

reklama
Uhhhh 🤩 trzymajcie kciuki! Działamy pełną parą 😂😉

Załączniki

• 0BF030DD-7CE2-4193-B0BD-3C5178D166DD.png
    0BF030DD-7CE2-4193-B0BD-3C5178D166DD.png
    371,8 KB · Wyświetleń: 110
Do góry