reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowania czas start - czyli Marcowe ⏸ kreseczki 😅❤

Pytanie do dziewczyn, które są na stymulacji owulacji, po ilu cyklach ginekolog zalecił symulacje?? 😉 Mój cały czas się wstrzymuje, bo boi się ciąży mnogiej. Jestem po poronieniu i mam PCOS, cykle bardzo długie, czasami bezowulacyje. A decyzji o stymulacji brak. Dodam, że dzisiaj idę potwierdzić czy w tym cyklu owulacja wstąpiła i nie wiem czy dalej zaczynać temat o wspomaganiu.
O to bardzo dobre pytanie, chętnie się dowiem bo mi bliznieta by się marzyły!! 🥰😍

reklama
Pytanie do dziewczyn, które są na stymulacji owulacji, po ilu cyklach ginekolog zalecił symulacje?? 😉 Mój cały czas się wstrzymuje, bo boi się ciąży mnogiej. Jestem po poronieniu i mam PCOS, cykle bardzo długie, czasami bezowulacyje. A decyzji o stymulacji brak. Dodam, że dzisiaj idę potwierdzić czy w tym cyklu owulacja wstąpiła i nie wiem czy dalej zaczynać temat o wspomaganiu.

Ja po pół roku starań udałam się do mojej Pani doktor. Ale chodzę do niej od jakiś 5 lat więc zna już moje że tak powiem odhyły jeżeli chodzi o pracę moich jajników 🤷‍♀️

Witam się na marcowych. Czekam na @, plamię od 2ch dni więc pewnie @ będzie wcześniej dziś 25dc, niby 12dpo. Beta z dziś poniżej 1, progesteron 3,07. Tym razem będę testować później. Nie chce mi się wpatrywac w cienie. Za to zrobię progesteron 7dpo żeby zobaczyć jak to u mnie wygląda bo martwia mnie te plamienie przed @, niby progesteron w normie ale jednak kiedyś tych plamien nie miałam. Dopiero jak sie zacznie @ to podam dzien testowania. Nie wczesniej niz 22.03

Ja wylądowałam na stymulacjach po 3 cyklach bezowulacyjnych.

Ja miałam 4 cykle takie uda się nie uda się tak na luzie, 5 cykl monitorowany i badania i wyszło pcos i cykl bezoowulacyjny, 6 cykl owulacja byla dopiero w 38 dc ale z lekarzem na początku miesiąca zdecydowaliśmy o stymulacji bo pecherzyki zbytnio nie chcą rosnąć, i teraz 7cs juz stymulowany i jestem niby 9dpo 😉

reklama
Do góry