Es.jot
Fanka BB :)
My staramy się o pierwsze dziecko także działamy do skutku..No ja tylko mam ten i następny cykl na starania. Potem odpuszczamy. Chcemy mieć max różnice 8 i 3 lata. Jak sie nie uda to trudno
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My staramy się o pierwsze dziecko także działamy do skutku..No ja tylko mam ten i następny cykl na starania. Potem odpuszczamy. Chcemy mieć max różnice 8 i 3 lata. Jak sie nie uda to trudno
My również o pierwsze, dlatego również nie odpuszczamyMy staramy się o pierwsze dziecko także działamy do skutku..
Trzymam kciuki żeby się udałoMy również o pierwsze, dlatego również nie odpuszczamy
Ja również za Ciebie i wszystkie starające sięTrzymam kciuki żeby się udało
Mialam teleporade, jakiś debil lekarz się trafił i ogólnie "Po poronieniu tak może byc, nie trzeba nic badac..." Pójdę do mojej z wynikami badań od razu, pewnie też da progesteron a plamie jakieś 4dni przed @ czyli od około 22dc.Unieśli osób tak się sprawdza, ale bywa różnie. Nie jest powiedziane ze peak wystąpi zawsze o tej samej porze. Ja bym to potraktowała jako pozytyw.
U niektórych wzrost LH nie jest aż tak duży, żeby odbarwić tak mocno kreskę, u niektórych w ogóle testy nie działają. To musisz sprawdzić sama na sobie.
Co do plamien - na długo przed @ plamisz? Ja dość sporo, mimo, ze mam dobry poziom proga 7-8dpo to jednak plamie, zapewne za wolny przyrost lub zbyt duże wahania (nie sprawdzałam co drugi dzień) - na plamienia od gina dostałam luteinę i jak ręka odjął, u mnie winowajca plamien był właśnie progesteron. Ale przyczyny miga być różne. Ja bym poszła do ginekologa zamiast robić proga [emoji6]
Dziewczyny WG powiedzenia mojej babcii to będzie tak: w marcu koty, w kwietniu psy a W MAJU MY
Mialam teleporade, jakiś debil lekarz się trafił i ogólnie "Po poronieniu tak może byc, nie trzeba nic badac..." Pójdę do mojej z wynikami badań od razu, pewnie też da progesteron a plamie jakieś 4dni przed @ czyli od około 22dc.
Dokładnie!!!I niech to będzie prorocze. Oby do mają wszystkie zobaczyły dwie kreski na teście.