reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowania czas start - czyli Marcowe ⏸ kreseczki 😅❤

Muszę oficjalnie stwierdzić że mój organizm ześwirowal. Cykle regularnie 29 dniowe. 🙉 powinna być 05.03. Brak 🙉. W 29 dniu mooocne bóle podbrzusza typowe dla nadchodzącego okresu. zrobiłam beta HCG. Wynik negatywny. Dziś 33dc, a koleżanki 🙉 ani widu ani slychu. Wszelkie dolegliwości przedokresowe ustapily. Temperatura na dole od kilku dobrych dni 37,2.
Ręce mi na to wszystko opadają.😨😨

reklama
Muszę oficjalnie stwierdzić że mój organizm ześwirowal. Cykle regularnie 29 dniowe. [emoji86] powinna być 05.03. Brak [emoji86]. W 29 dniu mooocne bóle podbrzusza typowe dla nadchodzącego okresu. zrobiłam beta HCG. Wynik negatywny. Dziś 33dc, a koleżanki [emoji86] ani widu ani slychu. Wszelkie dolegliwości przedokresowe ustapily. Temperatura na dole od kilku dobrych dni 37,2.
Ręce mi na to wszystko opadają.[emoji32][emoji32]

Przesunięta owu? [emoji6]

Dziękuje dałaś mi nadzieje , już ja nie rozumiem nic , dlaczego tak się dzieje 😢nawet temperaturę mam 36,9 z rana a zawsze przed okresem na dwa dni przed spadała do 35,6 to już wiedziałam , ze dostanę @ ale żeby nawet cienia nie było 😭
Ja w pierwszej ciąży zrobiłam test w dniu okresu i wyszedł negatywny, zaraz potem dostałam "okres" który był plamienie implanatacyjnym jak się później okazało. Cykle miałam rowniutkie co 28dni 🤷‍♀️

Obstawiam że to te stresy mnie tak zablokowały, zwłaszcza w te w pracy. I głowa chciała żeby ciało było w ciąży. [emoji3062][emoji3062]Cholera mnie bierze.

Miałam raz tak samo przy dużym stresie w pracy (już po owu). Temp mi nawet wskoczyła na trzecie wyższe i nie spadła jak zawsze ok. 2 dni przed @ tylko w trakcie. Ileż sobie nadziei zrobiłam, to fakt [emoji23] temp była obiecująca, ale z tylu głowy miałam ten wielki stres i obstawiam ze u mnie to jego sprawka byla.

Witam dziewczynki po weekendowej przerwie :) U mnie @ przyszła 2 dni wcześniej, dokładnie w sobotę. Niestety nie udało się w tym cyklu, ale nie poddaje się bez walki! 💪🏻 Następnym razem na pewno się uda! Wszystkim ⏸ gratuluje i życzę spokojnego przebiegu ciąży. W tym pięknym naszym dniu życzę nam wszystkim przede wszystkim wytrwałości, siły i empatii. Wspierajmy się nawzajem i szanujmy ✌&❤️

reklama
No byłam w ciąży :D córka 7,5roku ma teraz.
Cieszę się 🥰Robię sobie nadzieje ale chyba niepotrzebnie , mówiłam sobie ze nastawie się na dwie opcje , ale nie umiem jakoś sobie powiedzieć ze trudno nie będzie to nie będzie , jest strasznie ciężko zaraz 10 cykl , wyniki Ok lekarz w klinice mówi ze narazie nie będzie inseminacji bo są szanse naturalnie , ja już nie wiem co się dzieje . Poczekam jeszcze jak nie dostanę do 30 dnia to znowu zrobię test

Do góry