A kiedy miałaś owulację? Bo na innym wątku pisałaś że ok 25.02. jak tak to wcale nie masz tydz do @U mnie od 3dni pozytywne testy. Do okresu jeszcze tydzień. Różnie może się jeszcze wydarzyć ale 4 testy chyba się nie mylą nawet tak wczesnie. Pozdrawiam Was i miłego Dnia Kobiet
Czekam na inne dobre wieści)
reklama
Mag...
Fanka BB :)
24 byłam na USG i doktor powiedziała że jest duży pęcherzyk. Owulację z kalendarzyka patrząc na cykle 30 dniowe powinnam mieć 1 marca. A z testów owulacyjnych 3- 4 marzec. Nigdzie noe pisałam że 25. Mogłabyś powiedzieć gdzie to wyczytalas?A kiedy miałaś owulację? Bo na innym wątku pisałaś że ok 25.02. jak tak to wcale nie masz tydz do @
No to jak miałaś duży pęcherzyk 24 to raczej miałaś wcześniej owu. Tylko monitoring jest wiarygodny24 byłam na USG i doktor powiedziała że jest duży pęcherzyk. Owulację z kalendarzyka patrząc na cykle 30 dniowe powinnam mieć 1 marca. A z testów owulacyjnych 3- 4 marzec. Nigdzie noe pisałam że 25. Mogłabyś powiedzieć gdzie to wyczytalas?
To jak nie umiesz udowodnić, że owu miałaś tydz temu a nie wcześniej to nie pisz, że tydz po owu wyszedł ci test pozytywny pozdrawiam i życzę nudnej ciążyTego już nikt nie jest w stanie udowodnić trzymam kciuki za Wasze 2 kreseczki i miłego dnia
Mag...
a gdzie ja Kochana napisałam że tydzień po owu pozytywny test? Napisałam że do okresu mam jeszcze tydzień. Chyba każda z Was zna termin planowej miesiaczki jak ja i mam ja dostać 15 marca Ty chyba tymbardziej nie jesteś w stanie stwierdzić mojej owulacji a może udowodnisz mi kiedy miałam? Trochę bie na temat raz dyskusja nie sądzisz?To jak nie umiesz udowodnić, że owu miałaś tydz temu a nie wcześniej to nie pisz, że tydz po owu wyszedł ci test pozytywny pozdrawiam i życzę nudnej ciąży
Mag...
dużo zdrówka i jeszcze nic straconego.A ja miałam dziś iść na monitoring ale się przeziebiłam, mam katar i bol gardła więc sobie odpusciłam. Coś czuję że nici będą z tego cyklu .
Ech jak doczytasz o długości poszczególnych faz cyklu to możemy podyskutować. A na teraz życzę miłej lekturya gdzie ja Kochana napisałam że tydzień po owu pozytywny test? Napisałam że do okresu mam jeszcze tydzień. Chyba każda z Was zna termin planowej miesiaczki jak ja i mam ja dostać 15 marca Ty chyba tymbardziej nie jesteś w stanie stwierdzić mojej owulacji a może udowodnisz mi kiedy miałam? Trochę bie na temat raz dyskusja nie sądzisz?
Mag...
ja na teraz życzę więcej życzliwościEch jak doczytasz o długości poszczególnych faz cyklu to możemy podyskutować. A na teraz życzę miłej lektury
reklama
Madziulkaaa
Dziewczyny myślicie , ze test dzisiaj 29 dc przy cyklach 28 dniowych owulacja miała miejsce 17 dc jest za wcześnie na test? Zrobiłam 2 to 9 cykl starań i clo, miałam 2 pecherzyki duże , progesteron 61,90 robiony 7 dni po owulacji , czyli pękły tak powiedział Dr testy są bagatywne jestem zrozpaczona, już mam dosyć , popłakałam się z niemocy
Podziel się: