reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcelinka i Jaś

Witam,troszkę zmian u nas zaszlo.Marcelka we wtorek idzie do szpitala CZDZ na zabieg który odbędzie się 12.06.-bardzo prosimy wszystkie cioocie o kciuki i modlitwę.U Marcelki wykryto niedosluch na prawe uszko w 98%.Bardzo się boję zabiegu.Operować ma niunię Ordynator dr.Robert Podskarbi-Fayette.
U Jasia z kolei po badaniach krwi stwierdzono iż ma alergię.Czekamy na wyniki testów .Niunio ma mieć też w lipcu endoscopię noska w związku z krwawieniami.
Dzieciaczki chodzą przy meblach ,mówią coraz więcej i jak przystalo na zdrowe dzieci rozrabiają.Pozdrawwiamy serdecznie ciocie.

reklama
i ja trzymam kciuki i modle sie mocno za Marcelinke i Jasia bedzie dobrze napewno
p.s moj milosz od kilku dni smiga przy meblach a milenka nareszcie zaczela raczkowac ale bardzo powolutku bo chyba sie boi:-):-)
pozdrawiam was :-):-)

Kochane nasze Ciocie.Bardzo dziękujemy za trzymanie kciuków.Marcelka miała dzisiaj zabieg i jak się okazalo ku mojemu zadowoleniu tylko Drenaż.
Doktor powiedział ,że tak małemu bobasowi jeszcze nie zakładał drenu.Okazało się,żee wydzielina była bardzo gęsta.Dali miejscowo antybiotyk a potem dren.Od godziny 21 jest już w domku,huraaaaa.
Bardzo Wam dziękuję w imieniu całej naszej rodziny.

Super, że wszystko już za Wami i obyło się bez przygód :-). U nas na razie nie ma potrzeby zakładania drenażu, 10 czerwca na niekłańskiej mała miała mieć drenaż, ale bardzo się poprawiły uszka więc przełożyli na koniec roku ewentualną decyzję o zabiegu. Pozdrawiamy :-)

Dzisiaj przyszłymi wyniki Jaska z IMIDZ .Tak jak pisałam IGE całkowite przekroczone ,z panelu pediatrycznego /testy/ wyszło uczulenie na pyłek brzozy,pszenicę,miał też oddzielne bad na trawy i potwierdziło się iż też jest uczulony.Więc już jakiś zarys jest tego co się dzieje.W wypisie mam aby dziecko było pod opieką alergologa i miało dietę bezmleczną i bezglutenową.

reklama
Do góry