reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcelinka i Jaś

reklama
Jasio trenuje siadanie z pleców.Marcelinka coraz ładniej bawi się obiema rączkami.Teraz widać wreszcie efekty rehabilitacji.Dzieciaczki wczoraj jadły gotowany obiadek,aż się bałam czy im będzie smakował po słoiczkowym jedzeniu.We wrześniu czeka nas echo serduszek ,a co jeszcze zobaczymy.

DSC00392.jpgMoje kruszynki na dzisiejszym spacerze.

monia dzieki za odpowiedz
mój neurolog powiedzial ze wylewy sie nie wchłaniają a przeciez nie raz czytam ze wlasnie sie wchłaniaja
ogolnie synus lepiej sie rozwija niz corka u ktorej jest wszystko ok mam nadzieje ze i u mnie bedą efekty rehabilitacji.oraz roznych cwiczen w domu
agata777 ciesze sie ze u ciebie dzieciaczki robią postepy
ile wazą teraz twoje skarby?

Super kochana cieszę się ogromnie-buziaczki dla maluchów.Co do wagi to teraz nie ważyłam niuniek U mnie Marcelka nadgania ładnie.Jasio miał plastrowane łopatki,ze względu na złe ustawienie .

reklama
Do góry