reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcelinka i Jaś

No własnie na jakiej podstawie podejrzenia? Wyników przesiewu pewnie jeszcze nie ma.
Czy malutka ma problem z kupą? Bo to przewaznie jest taki pierwszy sygnał ostrzegawczy. U mojego Frania też były takie podejrzenia. Miał dwukrotnie wykonywane badanie metaboliczne. Choroby nie potwierdzono. Tego życzę też Wam.

reklama
Byłam u niuniek akurat opalały się,bo mają żółtaczkę.Jasio daje czadu i płacze dostał mini,mini smoczek.Dopytałam p.dr o skalę appgar i niusie w pierwszej minucie dostały po 6pkt.Jasio ogółem dostał 8a Marcelinka 7.Ma problemy z kupką i pokarm zalega jej w żołądku.Ma teraz żywienie pozajelitowe.

Gratulacje śliczne maleństwa i imiona mają cudne.Jak zobaczyłam te małe ciałka wróciły wspomnienia.
Dzieci są na oddechu własnym z tlenoterapią tylko? W którym szpitalu w Warszawie jesteście?

U dzieciaczków ok.Niuni tylko czasem ma bezdechy.Marcelinka dzisiaj uśmiechała się przez sen.
Za to ja mam temperaturę.Mam stan zapalny i nacieki wokół blizny,dzisiaj mi to wyciskali.Dostałam antybiotyk i jutro jadę do dzieciaczków a przy okazji znów mi będą to świństwo wyciskać.Pozdrawiam Was serdecznie.

reklama
Jejku, jakby kobieta w czasie porodu mało sie nacierpiała
to jeszcze po musiało sie spaprać:-(
Dobrze że u maluszków ok, zdrówka dla was wszystkich

Do góry