ka32sia
Mamusia z piekła rodem
Witam , nie chce Cie dolowac ale w mojej rodzinie byl podobny przypadek ... moj mlody wujek tez z uporem maniaka przesiadywal na czacie wyrywal laski , flirtowal wprawdzie ciotka przebywala poza granicami kraju ale jak wracala do domu na weekend to tez z niego pozytku nie miala bo stary kon mial glowe w chmurach... marzyl o tym i o tamtym. Wreszcie ciotka znalazla sobie faceta na boku i wujcio sie ocknal z amoku ale bylo juz a pozno( przynajmniej tak sie nam wszytkim wydawalo) minal rok a ich malzenstwo stalo pod wielkim znakiem ? szarpali sie cudowali obydwoje .. .. ale wreszcie sie dogadali .Ciotak postawila twardo warunki zadnego netu w domu ... tak jest do tej pory a minelo 3 lata od tamtej sytuacji.JEDYNE CO MOGE CI PORADZIC TO TO : ze jezeli twoj maz robi to jawnie na twoich oczach ... to ja bym sprobowala zrobic to samo co on pobawic sie w glupi czat ... jemu to da duzo do myslenie jezeli robi cos zlego..... Pozdrawiam i glowa do gory .Witajcie!! Błagam pomocy!! Moja rodzina się rozpada ponieważ mój mąż całymi dniami przesiaduje na czacie interia i jak łatwo się domyśłić flirtuje z kobietami. Nie ma czasu dla mnie Może wy znacie jakiś sposób aby odciągnąć go od tej strony wogóle bo to już jest nałóg pisze z nimi wszystkimi i je okłamuje Jeżeli znacie jakieś rozwiązanie oprócz wyniesienia komputera z domu lub odłączenia internetu to piszcie
.... Nie chce zostać sama.... po slubie jesteśmy juz 7 lat i niedługo ma urodzić się nasze pierwsze dziecko.
P..S Zepsucie kompa by i tyak nic nie dało