reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy ze Szkocji

Mikusia super ze tak szybko sie udalo, ja wystawikam swoje na sprzedaz ale narazie nie ma zainteresowania, chyba za wysoka cena
Matko jak zimno sie zrobilo, jednak pogoda na komunie nam nie dopisala

reklama
A no udalo sie w zaskakujacym tempie sprzedac... ;-) z czego sie ciesze,bo i tak stal (nieodpalany)od kiedy moj maz zmienil prace... a to niezbyt dobrze :baffled:
Iza ceny aut strasznie poszly w dol,wiec sprawdz jak twoj stoi bo bedziesz sie dlugo z nim bujala...
Moj teraz juz mysli nad sprzedaniem drugiego auta i kupienie mlodszego...ciekawe czy zdarzy do wyjazdu do pl :sorry2:...jakos nie sadze...:-D
Ehh pogoda do dupy i tyle

N ja tak mowilam ze za drogo jest wystawiony a chcemy sprzedac bo nie potrzebujemy 2 aut a oplacac trzeba.
Czy tutaj kiedys przestanie padac?

przez najblizszy tydzien nie przestanie :angry: i mysle nad popelnieniem zbiorowego samobojstwa z tego powodu, dolaczy sie ktoras? :angry:
jeszcze musze sobie pokrzyczec dodatkowo bo od wczoraj wieczora nie dziala nam lodowka i zamrazarka,moj zajebisty wlasciciel mieszkania przyjechal, rozmrozil i powiedzial, ze bedzie dzialac!! oczywiscie nie dziala i cale jedzenie rozmrozone, w lodowce zaczyna smierdziec, z zamrazalki wszystko za drzwiami na dworze, co nie zmienia faktu, ze wszystko i tak do wyrzucenia!!!!!!!!!!!!!!!:angry: a nasi wlasciciele NIC! pisze, ze nie dziala a jedyne co dostalam odpowiedz to zeby napisac im numer lodowki z tylu co jest, po co??!!! moze by sie za naprawe wzieli albo przywiezli nowa kur**** :[

No wlasnie Iza...oplacac ubez.,road taxy,tankowac tzreba ...no ale teraz mamy jeden problem z glowy,bo tylko przez te deszcze stoi i rdzewieje.... :-p
Karola nie mow.........co to za wlasciciel?chyba jakis tempak, :crazy:bo jak wiadomo lodowka jest potrzebna a on ma to wszystko gdzies! Jesli chodzi o te numery (z tylu lodowki)to chyba nie chce zamawiac jakies czesci bo bedziesz sobie czekala w nieskonczonasc:baffled: Tragedia,powinien ci oddac za zmarnowane jedzenie :angry:
No nie mowcie..........przez najblizszy tydzien?ludzie!!!! W pl.po 27st a my marzniemy,juz nie mowiac ze ja nadal grzeje od rana do wieczora bo zimno jak cholera!:wściekła/y: a z drugiej strony i dzieci na tym cierpia bo juz sie pytaja kiedy wyjdziemy do ogrodu :angry: Nic innego jak tylko sie pochlastac!!!!!:growl:

Przez te pogode nawet weny na pisanie nie mam :baffled:szlak by trafil te deszcze....
Dzisiaj to juz chyba wszystko bylo; grad,slonce,deszcz,wialo a nawet grzmialo :szok:.... pod koniec tygodnia do 30st.C- ale tylko w pl:wściekła/y:z reszta dzisiaj gadalam z mama to mowila ze maja dosc cieplo ze na krotkim rekawku smiga :no:
Taka pogode to tylko przespac :-palbo wyjechac ;-)

nie pytajcie nawet :dry: przyszedl dzisiaj ten duren do lodowki, popatrzyl, popatrzyl i powiedzial, ze bedzie dzialac, a jak nie to zebym dala znac. pytam wiec czy ma jakas chociaz mala lodowke bo potrzebuje w czyms przechowac jedzenie, zapyta zony i da znac. oczywiscie nie dal wiec w koncu pisze do idioty, ze ma mi przyniesc lodowke bo musialam wyrzucic cale jedzenie z lodowki i zamrazarki, nie mam nic do jedzenia i nie mam zabardzo co kupic bo nie mam w czym tego przechowac i ze nie moge przeciez zyc bez lodowki:szok: napisal, ze sie tym zajmie...po 2h wpada jego zonka i zaczyna ze mna rozmowe, ze to nasza wina, bo jej nie rozmrazalismy, a powinnismy, ze z racji tego oni musza kupic nowa lodowke i ze zwieksza nam rent w zwiazku z tym :szok: mowie durnej babie, ze na gumtree mozna w super stanie znalezc lodowke juz za 60f i wcale nie musza kupowac nowej, poprzegladala ze mna gumtree i powiedziala, ze pogada z mezem co i jak. pytam wiec co z lodowka bo potrzebuje juz, ze nie mam nic na jutro na obiad, ze wszystko wyrzucone, ze doslownie nie mamy co jesc bo nie mam w czym przechowywac. jutro zamowia albo kupia i nie wiedza ile dostawa zajmie....czaicie???!!! posralo ich....wsciekla chodze, w kuchni lodowka smierdzi, idzcie w cholere...

Kola rozumiem ze prywatnie wynajmujesz tak? To jest nie do pojecia, lodowka to podstawa i skoro byla jak wynajmowaliscie to ma tam byc i juz a sprzety sie psuja i niech nie pierdziela bo rent placicie wiec na lodowke maja.

reklama
widzisz, nam sie trafili jacys wybrakowani na mozgu :/ dzisiaj niby maja przywiezc jakas,ile z tego wyjdzie to zobaczymy. jeszcze wczoraj przyniesli ze soba nowa umowe bo nam sie teraz konczy...za ostatnie pol roku nie mielismy, teraz chyba sie wystraszyli i postanowili nowa przyniesc do podpisania, ale poki co nie maja jak zlapac mojego M bo ciagle w pracy i nie ma kto podpisac, a swoja droga myslimy powaznie nad tym czy podpisywac w ogole....

Do góry