reklama
Dziewczyny moge was prosic o oddanie glosu na ksiazke mojego meza ;-)
Nasze Kaszuby - Wiadomości - Komunikaty Zasobów - Wybierz najlepszą książkę z Kaszub i Pomorza 2010/2011 jest tam ksiazka pod tytulem Skrë ùsôdzkòwi mòcë. Antologiô kaszëbsczi pòezji 1991-2008 Autor: przygotował Grégór J. Schramke .
jest to 23 pozycja w lewej kolumnie taka fioletowa z obrazkiem na srodku .....
Nasze Kaszuby - Wiadomości - Komunikaty Zasobów - Wybierz najlepszą książkę z Kaszub i Pomorza 2010/2011 jest tam ksiazka pod tytulem Skrë ùsôdzkòwi mòcë. Antologiô kaszëbsczi pòezji 1991-2008 Autor: przygotował Grégór J. Schramke .
jest to 23 pozycja w lewej kolumnie taka fioletowa z obrazkiem na srodku .....
Hejka ja nie dawno wróciłam z pracy i wykąpana czytam co tu naskrobałyście pod moją nieobecność:-)
Joasia mieszkam dwa bloki od Doty więc jak będziesz miała ochotę to zapraszam kiedyś i do mnie na kawkę
Doveinred głos oddany:-) bedę trzymać kciuki
Gwiazdeczko współczuję i jednocześnie podzielam Twój ból ja spaliłam ramiona bardzo boooooli, nie mogłam w nocy spać.
Joasia mieszkam dwa bloki od Doty więc jak będziesz miała ochotę to zapraszam kiedyś i do mnie na kawkę
Doveinred głos oddany:-) bedę trzymać kciuki
Gwiazdeczko współczuję i jednocześnie podzielam Twój ból ja spaliłam ramiona bardzo boooooli, nie mogłam w nocy spać.
to kiedyś chętnie wpadnę :-)Joasia mieszkam dwa bloki od Doty więc jak będziesz miała ochotę to zapraszam kiedyś i do mnie na kawkę
reklama
Podziel się: