reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy ze Szkocji

Ejdżejka szczerze mówiąc ktoś Cię chyba w h... robi za przeproszeniem bo nie wydaje mi się a gdzie ty mieszkasz?
Ewa mieszkam na Montgomery Street (boczna leith) w starym budownictwie w takim jak doveinred tylko mamy 2 sypialnie..........zapytaliśmy jaki mamy kansil - powiedział nam że C.....rozłożony na 12 mcy to daje F a nie C.........nie wiem - pojde po wydruk czy co.........najgorzej ze to kumpel.....i az nam głupio że go podejrzewamy ale fakty są faktami a tymczasem chyba jemu powinno być głupio.........ufffff

reklama
Dzięki vampiria - wlaśnie weszłam - tylko nie ma numerów mieszkań - tylko policzyłam z głowy - te numery np: 1F1 1f2 itd to piętro i mieszkanie więc my mieszkamy na 2 pietrze w drugim mieszkaniu (a są 3) - jest counsil :-(B !!!!!!!:szok:

mi wyszlo ze mamy council tax A - a placimy 146 f za 2 bed. nie jest to nowe budownictwo ale tez nie stara kamienica - takie po srodku :)

Ja tam nie wiem jak jest w Edim ale w Glasgow jak sprawdzałam na takiej stronce to płaciłam dokładnie tak jak tam było. Teraz mam C i płace 129 przez 10 mies ale my w takim małym miasteczku mieszkamy
Anitha z tego co wiem to ty raczej a nie mozesz miec bo to prawie centrum, znajomi tam mieszkali i tez tak placili tyle zo oni w miare nowe budownictwo mieli
Współczuję wam dziewczyny z tymi przeprowadzkami. Pamiętam to, my to tak co 7 mies się przeprowadzaliśmy, teraz już 2,5 roku w jednym miejscu
Maja dała dzisiaj niezle popalić, więc jak ją położyłam to odetchnęłam

reklama
Do góry