reklama
isabellL dzieki za odpowiedz:-) mala je mi kasze wieczorem ale to i tak nic nie daje. budzi sie w nocy chociaz od 2 dni zaczela jesc o 23 i budzic sie o 6 nad ranem wiec nie jest tak zle. a wogole to mam dzis zly dzie bo wlasnie sie dowiedzialam ze musze sie wyprowadzicx bo wlascielka sprzedaje mieszkanie i teraz siedze na necie i szukam czegos sensownego ale niestety mam na to wszystko tylko miesiac. 28 musimy opuscic mieszkanie, wsciekne sie zaraz . jakis pech mnie od samego rana przesladuje potluklam juz 2 talerze i zepsulam telefon stacjonarny.
Łoj, Kinga2010, to nieźle... My też się przeprowadzać będziemy, pewnie też jakoś w tym terminie, ale w zasadzie tak strasznie nam się nie spieszy Na gumtree i emito szukasz? Fajne są szczególnie na gumtree nieraz Powodzenia!
Magdziarz : wlasnie sprawdzalam jedno super znalazlam ale 750 depozytu troche boli, ale mam jeszcze troche czasuwiec mam nadzieje ze cos znajde, w boness sa super mieszkania i bardzo tanie zobacz sobie jak chcesz ale nie mamy jeszcze samochodu wiec nie bardzo mi sie chce wyprowadzac z Ediego. chyba sie juz tu przezwyczailam.
vampiria
Fanka BB :)
Doveinred, powodzenia w razie czego na porodówce , choć nawet jak to czop to może jeszcze zejść ze dwa tyg -tak słyszałam ;-)
Ejdżejka, wiem, że jest strona, na której sprawdzasz, jaki jest Twój counsil tax, ale za diabła nie wiem, jak się nazywała... poniucham i jak znajdę to wkleję link
Ejdżejka, wiem, że jest strona, na której sprawdzasz, jaki jest Twój counsil tax, ale za diabła nie wiem, jak się nazywała... poniucham i jak znajdę to wkleję link
ja powiedziałam że "jestem zainteresowana pracą" ale w obeznej chwili zajmuję się dzieckiem (bo byłam z Kubą) nic mi nikt nie powiedział - zero komentarzaEjdzejka, ale ja im mogę powiedzieć, że nie szukam pracy, czy muszę im 'naściemniać'? Bo takie opinie też słyszałam, że 'muszę aktywnie poszukiwać pracy, jeśli nie pracuję'... Raju, jakby mi stresu mało było
reklama
vampiria
Fanka BB :)
Podziel się: