reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
dovneired- wozek super!!
wlasnie myslalam o tobie jak chcesz sobie poradzic z dwoma dzieciaczkami:)
Ja takze wybralabym taki wozek , tylko ciekawie w jakim jest stanie.

Ostatnia edycja:
no zobaczymy w jakim stanie. Wiadomo po dwojce to pewnie jest troche taki sobie ale Barnima tez juz ie wyglada za dobrze. Sadze ze jak nie bedzie super brzydki to go wezme zawsze to lzej z taka dwojka no i nie bedzie ciezko wychodzic na spacery.

Wspolczuje problemow z landlordem. O ile wiem to jak sie powie ze jest grzyb i dziecko to oni patrza na to inaczej - ale nigdy nic nie wiadomo.
Moja kolezanka z synkiem tez zostala homeless ale musiala z kims pomieszkac troche zanim przyznali jej mieszkanie. Probojcie moze sie uda bo w takich warunkach nie ma comieszkac.

Misialula a nie myślałaś, żeby gdzieś wynająć tylko pokój na jakiś czas? Wtedy szybko byś dostała mieszkanie. Wiem bo kiedyś zrobiłam afere w housingu. Miałam podobną sytuację, gdzyb, dziecko i mieszkał u nas kuzyn z dziewczyną. Od momentu kiedy on złożył aplikację to po 10 dniach dostał mieszkanie a ja czekałam rok. Poszłam do housingu z aferą i babka tak się na mnie wkurzyła że powiedziała mi jakie są zasady przyznawania mieszkań. Wynajmujesz na siebie tzn że cię stać, ktoś mieszka u ciebie tzn że jego nie stać więc ma pierszeństwo.
Ja nadal zdycham
Doveinred fajny wózek
Moja mała tak się od soboty rozbrykała, ze dzisiaj przez 2 godz non stop na nogach i chodziła między mną a moim J zadowolona i domagająca się braw, ale żeby sama gdzieś poszła np za mną do kuchni to już na czworakach albo za rękę

Wozek kupiony. Poza malym peknieciem na raczce od prowadzenia nie widac by byl wogole urzywany. Ani sladu siedzacych w nim dzieci. Barnima wozek przy tym to jest w oplakanym stanie:zawstydzona/y:. Grzes jeszcze stargowal 5 f i zaplacilismy tylko 30 f :-D:-D:-D

Doveinred to super, można powiedzieć, że ubiliście niezły interes, bo w sklepie to pewnie byś zapłaciła z 10 razy tyle.
Ja w końcu podniosłam się z łóżka i domu nie poznaję, nie wiem w co ręce włożyć

reklama
Do góry