reklama
azorek84
mama Amelii 2009
buuuu i ja bym [poszla ale dla mnie srody odpadaja a tak fajnie wiosennie sie dzis na slonku zrobilo
moze na przyszly tydz na jakas inna grupe sie z wami wybiore?? przygarniecie nas?? takie "corki marnotrawne"??
moze na przyszly tydz na jakas inna grupe sie z wami wybiore?? przygarniecie nas?? takie "corki marnotrawne"??
Ewa Chrupcała
Fanka BB :)
Ale szalejecie laski ze hohoho nie mogłam nadgonic czytania
Witam nowa mamusie !!!!!!!!
Ja tez sie pisze tak jak sie umawialysmy pod poczta i zgarne Age pewnie wiec jeszcze dam znac rano
Ide kapac Piotrusia bo juz biedny szaleje to do juterka
BUZIAKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Witam nowa mamusie !!!!!!!!
Ja tez sie pisze tak jak sie umawialysmy pod poczta i zgarne Age pewnie wiec jeszcze dam znac rano
Ide kapac Piotrusia bo juz biedny szaleje to do juterka
BUZIAKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
azorek - zapraszamy
Isabelll- jak tam bole brzucha - nadal?? moze idz do gp.
Malego polozylismy spac dopiero bo jeszcze ogladalismy odcinek pancernych a on zajadal chlebek z pasztetem. Mam nadzieje ze troszke pospi.
Niedlugo przelacze sie na gre i pewnie troszka pogram dla relaxu.
Isabelll- jak tam bole brzucha - nadal?? moze idz do gp.
Malego polozylismy spac dopiero bo jeszcze ogladalismy odcinek pancernych a on zajadal chlebek z pasztetem. Mam nadzieje ze troszke pospi.
Niedlugo przelacze sie na gre i pewnie troszka pogram dla relaxu.
no prooooooooooosze jeszcze nikt nie wrocil do domku|??
grupa byla fajna milo bylo poznac nowe mamuski.
Azorek zapraszamy w pt, z tego co pamietam grupa jest 12-14,wiec nie bedziesz musiala zrywac sie bladym switem.Misialula co ty na to?
grupa byla fajna milo bylo poznac nowe mamuski.
Azorek zapraszamy w pt, z tego co pamietam grupa jest 12-14,wiec nie bedziesz musiala zrywac sie bladym switem.Misialula co ty na to?
reklama
My z Kuba padliśmy po grupie ale baaaaaaaaaaaaaaaardzo zadowoleni )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
miło miło milo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dzięki dziewczyny że nas przygarnęłyście i do następnego razu
lecimy teraz do przychodni po recepte na mleko - do później !!!
miło miło milo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dzięki dziewczyny że nas przygarnęłyście i do następnego razu
lecimy teraz do przychodni po recepte na mleko - do później !!!
Podziel się: