Ogilnie polecam :
Ksi��ka "Leksykon chor�b wieku dzieci�cego" - Birgit Brand-Horsting - ksi�garnia Tolle.pl i taka ale trzeba patrzec czy ma sie zalaczony "dodatek do wydania polskiego.
CZY JUŻ WZYWAĆ LEKARZA. PORADNIK DLA RODZICÓW (1370119695) - Aukcje internetowe Allegro
A u mnie nudy. Czekam na tego fryzjera jak na wizyte w fabryce czekolady
Jakos tak ponurawo dzis a ja nie mam sil na co kolwiek.
Barnim zrobil maly huragan w kuchni. zabierajac sie za czyszczenie wszystkiego co znajdowalo sie w szufladach a aktualnie znajduje sie rozsiane po podlodze w kuchni
Przy dzieciach to jest non stop czyszczenie i podnoszenie, choc juz mnie to meczy bo co chwilke schylam sie i sprzatam z podlogi a ciaza w tym nie pomaga.
Pokupowalam juz prawie wszystko dla Mestwina ( dzis kupilam butelki z avent i smoczki na poczatek. Jak czegos zapomnie to w praniu wyjdzie ale chyba juz wszystko.
Juz malo zostalo
patrzac na suwaczek do cesarki .... oj zminie, zminie
Juz mamy 9 myszy zneutralizowanych!!! 4 meza 4 moje i jedna wczorajsza i odziwo zlapala sie na
bounty na łapke...... Ta ostatnia to samica , albo karmiaca albo w ciazy bo sutki maial takie jakies uwidocznione a i za chuda tez nie byla ( wiec polowanie udane)
Pare dni temu zlapalam 2 w mojej torbie. Moj Grzes rozmawial przez skypa wiec byl zajety to ja i Barnim poszlismy do lazienki. Nalalam wode do wanny i je tam wysypalam. Takie male dwie myszki, Barnim byl wniebowziety
- wkoncu jakies zwierzadka!!!! zachwycony ogladal jak plywaja. Poszedl po Grzesia ale on nic nie wiedzial ale jak go zawolalam i sie moj zdziwil
. Potem oczywiscie musielismy powiedziec Barnimowi ze myszki sie wykapaly i tata wyposcil je do mamy bo byly glodne. Wiec nadal przezywa pokazujac wanne i drzwi i mowiac "tata" :-).
Ach te dzieci
Ja dzis na obiad mam zrazy...- pychotka