reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Olu dziekujemy:tak::-):-):-) jestem w szoku ze mimo bolu zeba dalas rade i mialas chceci zeby siedziec i dlubac hehehehe:tak:

zrobilam dzis na deser owocki w czekoladzie:-p zostala mi czekolada taka do ciast po swietach i mam strasznie kwasne mandarynki wiec pomyslalam ze je oslodze i poleje czekoladka:tak::-D do czekolady wrzucilam tez jablka i bread stics(soc jak paluszki slone tylko grube jak palec i bez soli oczywiscie):tak::-D
a to efekt wieczornego deserku:
Photo0841.jpg

reklama
Nooo lakomczuszki:)
My dzis z Ewa I Asiek zostawilysmy dzieciaczki z Tatusiami i wyskoczylysmy na miasto:)suuuuper sprawa, moze uda sie tak chociaz raz w miesiacu???
Bylam dzis w pracy obgadac powrot.Poznalam nowego managera. Szkoda gadac...Mowie kolesiowi, ze mam umowe na 17 godz ale narazie chce wrocic na 1 dzien i zeby byl to wtorek, bo wtedy Romek ma wolne.A on na to"postaram sie, nie obiecuje, ale postaram sie" buahahaha jak mi da zmiane w sr to i tak nie przyjde bo z kim zostawie Asie???Na szczescie zego zastepca(baardzo fajny koles) dawal mi znaki, ze to sie da zalatwic:D
Zaproponowal mi tez (manager), ze w trackie mojego bezplatnego maciezynskiego da mi urlop, zobaczymy czy to przejdzie.Nie mam nic przeciwko bo kasa sie przyda.
No wiec mowie mu, ze w takim wypadku chcialabym wrocic od 7 marca, nie od 26 lutego a on na to "ale wtedy ci nie zapalca za ten tydzien" aaaaaaaaaaaaa wiem!!!ale chce miec wolne bo moja siostra i wujek z zona przyjezdzaja i Asia bedzie miala urodziny!!!wiec przezyje jeden tydz bez kasy.A on swoje|!!!!Poprosilam zeby chociaz 28 luty wpisal mi wolne!!Postara sie!!!!!!!!!!!!!!!!co za koles!!!!!!!!!Wszyscy maja go dosc.
Jak jechalam autobusem wydawalo mi sie to wielka abstrakcja , ze jade do pracy, ale teraz zaczelam sie oswajac z mysla o powrocie...zobaczymy...

Hej dziewczyny!
Ja tak na chwile,tylko zeby zyczyc Wam wszystkiego najlepszego w Nowym 2011 Roku!
Czy wybieracie sie w najblizszy poniedzialek do klubu?Czy to dopiero za 2 tygodnie sie zaczyna?

A u mnie rok zaczol sie zle i nadal sie tak ciagnie.... ciekawe co mnie jeszcze czeka :):-(
Co do waszego wypadu na miasto to fajnie mialyscie .........tylko pozazdroscic ze sie mogliscie urwac na zakupy. Ja niestety gnilam w domku z malym i mezem......

Mamy problem z paczka od chrzestnego Barnima. Z jego tracking w polsce to wychodzi ze 29. 12 paczka byla , zostawiono awizo a potem pod wieczor niby dostarczona????? :eek::eek:nie wiemy gdzie tylko!!!:unsure:
Albo ktos sobie wziol albo listonosz zakosil:growl::growl::growl:. Bo nikogo nie bylo- nikt nie zostawial awizo!!!!:no2:
Jak wpisuje numer na stronke royal mail to wychodzi jakis angielski i pisze ze : held- czyli podtrzymywana.
Jechalam na portobelo a tu guwo!!!:sad: zamkniete. Az mi sie plakac chcialo bo siusiu chcialam, zimno w ciazy i z malym dzieckiem tak daleko po nico.

kasiarka- no 10 sa w poniedzialek o 10:30 my idziemy :)
emilkaqq-takie spodkania dla dzieci , playgroup na leith walk-u o 10:30. W poniedzialki sa od 0-3 lat ale w wiekszosci przychodza dzieco od okolo roczka a w czwartki sa od 0-1 roku.

no to my tez bedziemy:)
doveinred z paczkami niestety to ciezka sprawa - poczta i polska i tutejsza maja staszne zamieszania-nie ma co patrzec nawet na tracking numbery bo maja straszne zaleglosci. Moj maz pracuje dla jednej z firm kurierskich i opowiada, ze oni jako renomowana i droga firma maja jeszcze zaleglosci po ostatnich sniegach a co dopiero poczty. Wiec moze jeszcze nic straconego. My dostalismy paczke po 4 tyg. wiec tez troche dlugo prawda?!

emilkaqq no ja wiem ze maja zaleglosci, i to rozumiem, wkuzylo mnie bardziej to klamstwo: napisane ze dostarczyli i zostawili awizo a to sciema. Moze byc tak ze poprostu dali komus innemu bo oni tu podpisow nie sprawdzaja.

Tak to w Destiny church taka uliczka na leith walk-u , zaraz przed ostatnim przystankiem i tam gdzie postoj taxowek.

reklama
misiula wspolczuje ci z tymi zebami tez meczylam sie w ciazy z kilkoma 1 nawet usunelam bo juz nie dawalam rady.. po porodzie mialam leczone zeby i usuwana dolna 8 ale tylko ze znieczuleniem a nie pod narkoza. po 2 dniach juz bylo ok :)

my bylismy i dzis i wczoraj ( bo niewiedzielismy o banku hol) w konsulacie o drugi paszport dla patryka. i mam takie pytanko do was. czy przy 2 tymczasowym paszporcie jak nie mialam peselu i dopiero wystapilismy o jego nadanie tez bede czekac tylko 3 tygodnie??? troche to dziwne bo jak robilismy dominikowi 5 letni (jeszcze wtedy bylo mozna) i tez bez peselu to trwalo to prawie 6 miesiecy.

Do góry