reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

EWA-nam dzidzi nie pokazalo..a prywatnie nie szlismy na USG....
a czy siedze? kurde-wynajduje sobie jakies bzdurne zajecia-to jakies listy zakupow..to pranie dziwnych rzeczy-jakies torby,pokrowiec na aparat,... licze ze czas szybciej zleci...
a w Polsce-masz racje-dramat jesli idzie o ceny :( az przykro-tu pod tym wzgledem dzieci maja lepiej-albo rodzice..

reklama
Ewa zgadzam się z toba w 100%
b_eti trzymam kciuki, z drugiej strony to tak fajnie wiedziec ze w ten dzien napewno urodzisz, co do psa to ja labradora nie polecam, miałam tragedia i od wielu osób słyszalam że to straszne psy do wychowania, jak mają 3 lata to zaczynaja by ok, lepiej goldena

jejku ale sie rozpisalyscie :-D
beti trzymam kciuki za ciebie i malenstwo.

ja obcianalam dominikowi wlosy jak skonczyl rok, slyszalam ze wczesniej sie niepowinno, zreszta jak mial 3-4 mce to wszystkie wloski mu sie wytarly i urosly pozniej nowe wiec i tak nie widzialabym potrzeby obcinania ich. patrykowi niewylecialy wogule ale przed rokiem napewno nie obetne :-)

ISABELLL - to tez zalezy pewnie od "sztuki" -ja zostalam sama z malym Klaudim-i rownie malym szczeniakiem (sa z tego samego miesiaca) bo moj maz tutaj przylecial i dawalam sobie rade :>
no-tylko dzis juz nerwy poczulam-a jutro pewnie tylko o tym bede myslała :)))
a co do wloskow-i tak pewnie kazda mama zrobi wg wlasnego zdania :)

Beti niestety ale nie moge nic zobaczyc pisze ze link uszkodzony:(
To trzymam mocno kciuki za was:)
Co do wloskow to ja u nas do roku nie widzialam potrzeby obcinania bo nawet jak juz byly dluzsze to Piotrek pewnie by sobie nie dal obciac i nie wiem czy sobie da .
Ja uwielbiam owczarki niemieckie a te dlugowlose wogole sa super.

My dziś cały dzień byliśmy poza domem-mąż ma wolne, więc go wykorzystałam dziś do granic :-D
Najpierw pojechaliśmy po odbiór paszportu dla Dorotki. Kolejka w konsulacie to jakaś masakra-ponad godzina stania, żeby odebrać paszport w dwie minuty...
A potem poszliśmy na spacer do ogrodu botanicznego-taki mój przedsmak przed piątkiem ;-)

Czesc dziewczyny,
czekam az Joasia sie obudzi:)pierwszy raz wstalam przed nia:)
Romek mial dwa dni wolne wiec troche ruszylismy sie z domku.
W pon bylismy na rejsie.Nie padalo-tak badzo|:)widzielismy foki , a pani na lodce polka, wiec bylo sympatycznie:)
Wczoraj caaaly dzien dzwonil moj telefon.Zapisalam Mala na waterbabies:) zaczynamy pod koniec sierpnia.Dzwonilam w sprawie naszej aplikacji na mieszkanie counsilowskie, ktora wyslam 11 czerwca.No i jeszcze sie nie odezwali.Oczywiscie pani stwierdzila, ze wyslali mi juz list z numerem:D wiec poprosilam zeby jeszcze raz wyslali.
Bylismy tez u kumpeli na kawce,niedaleko Grantonu.Zaliczylismy super spacerek nad morzem.
A dzis pierwsze zajecia z masazu dzidzki.Idziemy z Ewa i Piotrusiem:) Lekcje sa za darmo!!!!W szpitalu.

DSC00547.jpgDSC_0032.jpgdzien dobry :)
ja sprobuje jeszcze raz wgrac zdjatka...ja juz-albo dopiero sie szykuje...bede tesknic za moim Bączkiem Klaudim...ale mam nadzieje ze po tej calej 'operacji' wyciagania dzidziusia szybko wrocimy do domciu :) a Klaudiemu na moc akurat zabki wychodza...

reklama
Do góry