reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

witam w ten znow deszczowy dzien:-(
Chyba w tym roku lata nie bedzie no coz...
Emilia dzieciaki ok za miesiac juz znow szkola,konrad idzie do pierwszej klasy ale mam stresa:szok: zostanie mi tylko najmlodszy potomek ktory juz dobrze rozrabia.dalej jestesmy na cycu juz moze i bym go odstawila ale narazie szans na to nie widze:tak:

reklama
Hej dziewczyny. Koljeny dzień upałów, jak to dobrze że to ostatni tutaj. Jestem zła sama na siebie bo tak się wściekałam na ten internet a to się okazało ze to mój program internetowy do virgina wszystko blokował, a ja w ostatni dzień się o tym przekonałam. Mój J jest już w drodze do nas, może jak jutro przyjedziemy to on już będzie. Fajnie by było, ale wczoraj już się zaczęły dyskusje kiedy jedziemy do opola czyli do jego ojca jednak jak narazie gładko przeszło.

komunia super :-D
MISIALULA! to ja będę podglądać ;-) bo z Klaudim sobie radzę-ale jak urodzę-to tez pewnie ciężko będzie....
niby jestem tu od połowy września-ale przez pół roku byłam jak sparalizowana...zero reakcji...dopiero niedawno zaczęłam odżywac...
a widzę, że większość z Was Dziewuszki już 'obcykane ' :-)

hmmmmmmmmmmmmm a u mnie jakis taki dzien...
zaspalysmy na basen, znowu.ale Joasia poszla spac o 24 wiec nie ma sie co dziwic.
ni mam natchnienia,
Asiek ta komunia to z Pl bo mamuski tez jakos dziwnie poubierane, na glowie kapelusiki-stroiki, bardzo brytyjsko.

Czesc Dziewczyny chcialam sie przywitac jestem tutaj nowa na forum, od dawna Was podczytuje, ale dopiero teraz sie zalogowalam. Mieszkamy z mezem w Szkocji juz 4 lata i mamy mala corcie;) Pozdrawiam!:))

reklama
Hii tez sie smialam jaki mi to maz pokazal :-D!

Witamy nowa mame skad klikasz

Ja ynow cos pryestawiam y klawiatura (czyt. ja znów coś przestawiłam z klawiatura):angry: :baffled: :baffled: :crazy: :happy: :angry: :sorry2:

Ja mam dzis lenia na 102!! tylko powiesilam pranie, a tak to czytam, kloce sie z Wiktoria, hiii mowie ye sie kloce bo przey ostatnie 3 dni sie tak rozgadala, ja cos do niej mowie a ona mnie przekrzykuje. hiiii :-D :-D
Hii na obiad mialam jajecznice, hiii ubaw mam dzis po pachy!!:-) :-D

Jeszcze jutro tez mam zamiar tak poleniuchowac!! musze odpoczac moj maz mial prawie tydzien chorobowego :-p!
Mam takiego lenia ze nawet pogode ya oknem mam w D.....

pozdrowienia

Do góry