isabell - dobrze, ze nie idziesz do tej poloznej tylko do szpitala, bo ona chyba najlepsza nie jest, skoro zbagatelizowala obecnosc cukru w moczu juz 2 miesiace temu, a teraz jeszcze dodatkowo białko. I pewnie jeszcze badala za pomoca paseczkow. W glowie sie nie miesci. Mam nadzieje, ze Cie dobrze zbadaja i zrobia skan, zeby sprawdzic, czy z dzidziusiem w porzadku. Trzymam kciuki za badania. Pozdrowienia!
reklama
Isabell ja mysle ze tak jak tu tak i w polsce mozna trafic na paprakow,mam nadzieje ze dobrze sie toba zajma,daj znac jak wyniki koniecznie,trzymam kciuki za was i jak najmniej stresu,wiem ze latwo mowic ale to nie pomaga tobie i dzidzi,:-)
No oczywiscie ze za pomoca paseczkow. A malo tego jak jej powiedzialam ze od 2 tyg dziecko rusza sie naprawde malo, bo wiem ze jest coraz wieksze i ma mniej miejsca i bedzie sie ruszac mniej ale mimo wszytsko wydaje mi sie za malo to mi powiedziala zebym jadla czekolade.
W kazdym razie jestem dobrej mysli i zobaczymy co mi jutro powiedza. Niestety mam dopiero na 10 wiec bede musiala cos zjesc bo wstaje przed 8 zeby Kube wyprawic do szkoly wiec bede glodna ale postaram sie zjesc cos lekkiego z mala iloscia cukru
W kazdym razie jestem dobrej mysli i zobaczymy co mi jutro powiedza. Niestety mam dopiero na 10 wiec bede musiala cos zjesc bo wstaje przed 8 zeby Kube wyprawic do szkoly wiec bede glodna ale postaram sie zjesc cos lekkiego z mala iloscia cukru
Ewa Chrupcała
Fanka BB :)
IsabellL trzymamy kciuki za jutro wyśpij się i koniecznie daj znać co i jak i czy wywalczyłaś drugi skan który Ci się należy
Isabell to powodzenia i czekamy na wiesci:-)
I jeszcze jedno jak jestes zaniepokojona to przeciez mozesz zadzwonic do szpitala i powiedziec ze dziecko malo sie rusza to beda kazali ci przyjechac i wszystko sprawdza ktg itd,ja tak robilam cala ciaze,czasami moze juz przesadzalam ale sie martwilam i zawsze mi sprawdzili:-)
ja tez czasami jadlam cos slodkiego i pilam zimna wode![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
I jeszcze jedno jak jestes zaniepokojona to przeciez mozesz zadzwonic do szpitala i powiedziec ze dziecko malo sie rusza to beda kazali ci przyjechac i wszystko sprawdza ktg itd,ja tak robilam cala ciaze,czasami moze juz przesadzalam ale sie martwilam i zawsze mi sprawdzili:-)
ja tez czasami jadlam cos slodkiego i pilam zimna wode
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
No i mam zamiar tak zrobić, powiedzieć im jutro że dziecko mało się rusza, tym bardziej że tym razem położna wyjątkowo odnotowało to w karcie. Ja tez jem słodkie lub pije zimne, tyle że jeśli stwierdziła że mam za wysoki cukier to raczej nie powinna mi kazać jeść słodyczy.
Co do tego że w Polsce też można trafić na papraków to wiem doskonale, bo tak straciłam pierwsze dziecko. Byłam wtedy młoda, nie wiedziałam co i jak, chodziłam do prywatnego lekarza więc myślałam że będzie wszystko oki. Byłam u niego w dniu w którym poroniłma, zrobił mi usg, słuchał serca dziecka i niby wszystko było wspaniale a okazało się że od ponad 2 tyg dziecko było martwe. Więc wszedzie można zle trafic.
W każdym razie dzięki dziewczyny za wsparcie. Na dzisiaj się odmeldowuje i dam znac jutro co i jak
Co do tego że w Polsce też można trafić na papraków to wiem doskonale, bo tak straciłam pierwsze dziecko. Byłam wtedy młoda, nie wiedziałam co i jak, chodziłam do prywatnego lekarza więc myślałam że będzie wszystko oki. Byłam u niego w dniu w którym poroniłma, zrobił mi usg, słuchał serca dziecka i niby wszystko było wspaniale a okazało się że od ponad 2 tyg dziecko było martwe. Więc wszedzie można zle trafic.
W każdym razie dzięki dziewczyny za wsparcie. Na dzisiaj się odmeldowuje i dam znac jutro co i jak
Ewa ja tez bylam na skanie na dole Leith, a polozna mam ze swojej przychodni-kolo McDonald rd.Jak narazie jestem zadowolona.Na poczatku ciazy bardzo bola mnie krzyz-tak jak przy okresie.Poszlam do lekarza i odrazu robili mi badania krwi-zeby spr hormon ciazy, wiec jak narazie na opieke nie narzekam.Wiem ze mozna taz wybrac opieke w szpitalu w Livingstone,ale nie znam zadnych szczegolow.
reklama
emilia - dzieki za zaproszenie na kawke. mmm... moze skozystam mowisz ze w piatek? a tak o ktorej ?
Isabelll- tzrymam kciuki, daj znac co i jak.
Matka - jak tam katarek u malej, juz jest lepiej?
Ja po kawce i jedzonku, Barnimek odpadl mi troche wczesniej wiec juz od 8:40 spi.:-) Wiec zdazylam co nieco zrobic np. buraczki potarte teraz tylko trzeba wlozyz w sloiki i zagotowac! mniam mniam....
A co u was jak tam dzionek mija?
Isabelll- tzrymam kciuki, daj znac co i jak.
Matka - jak tam katarek u malej, juz jest lepiej?
Ja po kawce i jedzonku, Barnimek odpadl mi troche wczesniej wiec juz od 8:40 spi.:-) Wiec zdazylam co nieco zrobic np. buraczki potarte teraz tylko trzeba wlozyz w sloiki i zagotowac! mniam mniam....
A co u was jak tam dzionek mija?
Ostatnia edycja:
Podziel się: