reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy ze Szkocji

KTOS CHETNY??
Saturday, April 16 · 10:30am - 1:30pm
177 Colinton Road, EH14 1BZ
Edinburgh, United Kingdom
Created By
The Jack & Jill Market
More Info
The Jack and Jill Markets are quality nearly-new baby and children's markets where smart mums sell and save.

The Jack & Jill Markets have between 20-40 stalls of quality nearly-new maternity, baby, and children's gear (0-9yrs). 80% of our mums, to date, have made between £150-£250 selling quality items they no longer use, and hundreds of mums at each market are delighted to find quality, nearly-new items at fantastic prices.

reklama
W sensie na zakupy czy na handel?

A ja te kryształki wyrzuciłam dzisiaj na śmieci, bo stwierdziłam, że się do niczego nie przydadzą... Kurna, nerwa złapałam... Nie da się tego dokupić, patrzyłam już... Ech...

Azorek, ja się będę pewnie gdzieś tam włóczyć jutro, więc możemy iść na kawusię.

Doveinred, a twój mały tylko na cycu, czy mu mieszasz? Bo jak mieszasz, to może być powód braku kupki. Jak moja przeszła na mm to przez jakiś miesiąc albo i dłużej miała koszmarne zaparcia- robiła kupkę raz na trzy dni, a ile się przy tym nastękała to jej.

Dzisiaj zabieram się w końcu do jazdy na rowerku. Prawie pół roku minęło od cesarki, więc już nie mam co się raną zasłaniać, trzeba się zmobilizować i doprowadzić do ładu. Miałam iść na siłownię, ale siostra jakoś straciła entuzjazm, a samej to mi się nie chce...

Ostatnia edycja:
vampiria- no pewnie tak, Barnim tez tak mial ale jak mnial 5 mies bo wtedy zaczelam dawac modyfikowane. Mestwin jest na mieszanym karmieniu od czasu jak mnial tydzien wiec nie wiem czy to by tak pozno wystapilo. Robil kupke normalnie wczesniej. Teraz moze tak robi bo ma cycka-mleko modyfikowane plus mesane z tym Aptamilem pepti .
Azorek- ja kupilam z allegro i zadnch kulek nie bylo :-(

Ostatnia edycja:
Azorek klikam namietnie:)
Rynek sobie odpuszcze.Bylysmy na takim na fountainbrigde i nie bylam zadowolona.Malo ciuchow i wysokie ceny( w porownaniu do naszego carbootsa).
Vampiria a gdzie bedziesz jezdzic i o ktorej??Bo moja bryka juz jest pokyta kurzem.W niedziele bede znala grafik to dam ci znac:)

Udało mi się złapać drzemkę z małą :-D:-) Jak miło, że się pozwoliła matce przespać ;-) Ostatnio, co się z nią kładę, to ledwie zdążę oko przymknąć, a ta już wstaje :dry:. Zresztą, teraz w ciągu dnia to śpi po 40min góra, ale na szczęście wieczorem pada po 2otej i śpi do rana

Emilia, to daj znać co do wtorku. A odnośnie rowerka to mam na myśli stacjonarny :-D. Mój mi kupił, więc w końcu muszę zacząć go używać, bo normalnie mam wyrzuty sumienia, że tak stoi bezużytecznie....

widze ze jesli chodzi o pierwszy taniec to chyba wszystkie mialyscie wolne. Ja stwierdzilam ze moj maz walca nie potrafi tanczyc wiec musielismy wybrac cos szybszego i zatanczyc to w z przymrozeniem oka. Wybralismy "Everything you want, you got it" Orbisona i powiem Wam ze wypadlo rewelacyjnie bo bylo calkowicie improwizowane i na luzie.

dziendoberek:-) witam z kawusia pierwsza dzisiaj:-) cos milczycie ostatnio ale pogoda sie zrobila sporo mamus pracuje wiec Wam wybaczam;-):-D
ja juz dooopke podnioslam z wyra choc niechetnie hehehe wczoraj mialam leniwy dzien i do ok 13 siedzialam w pizamie i kapciach:-D raz kiedys i mnie wolno hahahah

trzeba lepetynke umyc i zaczac sie zbierac na "miasto":tak::-) ehhhh nic mi sie nie chce od kad wrocilam z urlopu ale moze dzisiaj jak pogoda pozwoli okna machne ze 2 albo 3:sorry2: jak po spacerkach amelkowne wczoraj polozylam to spala 4h:szok: moze i dzisiaj tak pospi i da okna pomyc:-D
znikam wiec sie zbierac...Vampiria zadzwonie jak bede do autobusu wsiadac moze sie spotkamy i na jakas kawke zgadamy-ale na miescie zebym ci malenstwa nie zarazila:zawstydzona/y:

Dziendoberek:) Dzis znow do pracy ale na szczescie jestem dzis wypoczeta.. Nikola wstala o 8 rano:-):szok: Wiec dala mi pospac.. Juz od rana pokazala mi co potrafi... Ledwo co odwrocilam glowe patrze a dziecko weszlo na stol :szok::wściekła/y:az serce mi stanelo.. No i stol wyladowal w pakamerce:-)
Dzieki dziewczyny za pomoc z wybraniem piosenki do pierwszego tanca.. Bardzo pomoglysie:-)

reklama
Melduje sie nadal nierozpakowana,czekam i czekam a tu nic.
Foxia jak tam u Ciebie?
Poszlabym sobie z Wami na spacerek w taka pogode jak dzis ale 100m nie jestem w stane przejsc bez odpoczynku.

Do góry