reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy ze Szkocji

My mielismy standardzik-piosenke z "Uprowadzenie Agaty", Romek wybieral.Mi sie bardzo podobala Kaya i Kilianski.

Hmm Bzyczek gdzies mam informaror na ten temat.Jak sie dokopie to ci napisze.W sumie moge zadzwonic do kolezanki , ona byla w takiej sytuacji.Jak ja zlapie dam ci zznac.

reklama
Ja nie pamietam piosenki , jakas nam zagrala orgiestra - my nie wybieralismy.
Co do tego monitora to tez mam Termoppe Tippe i strasznie szumi - i szumi obojetnie gdzie sie go plozy. Teraz nawet wogole nie dziala- ale dobrze ze nam monitor ruchu dziala.

U nas jako tako. Mestwin ostanio ma problemy ze spaniem w dzien. od 7 rana do 12 nie spi potem sie zdrzemnie na troche i znow do 7-8 nie spi. Troche i to nie pasuje bo nie mam czasu by zjesc obiad czy zajac sie Barnimem. Barnim je obiad czy sniadanie ja go karmie a przy cycu jeszcze maly.... Pozatym od ponad 24 godz Mestwin nie zrobil kupki wiec musialam podac czopek i juz cow mamy :-)
Nie wiem co jest nie tak ale Barnima chyba cos boli . siedzi w siedzonku i nagle sie kreci i zgina , patrzy na mnie z mina w podkowke oczyma lekko czerwonymi i jakby chcial plakac. Potem mija na troche. Pytam sie co go boil i przy zmianie pampka pokazal na brzuszek. moze to go boli? widac ze cos jest ni tak bo jest ekstra marudny, szybko sie denerwuje i sie tuli (a to u niego obiaw niepokojacy). do gp nie ma co jechac bo oni tu guwo wiedza. poczekam do wieczora a potem juterko jakby czul sie zle to strzaleczka do sick children.

Doveinred to nie za ciekawie u Was:-) moj alan tez dzis sniadania nie chiala jesc polozyl sie rano tez byl jakis nie taki i tez mowil ,ze go brzych boli ale zrobil pozniej kupke i mu przeszlo a tez sie juz wystraszylam ze cos mu dolega ehhhhhhhhh

Barnim zrobil kupke normalnie ale zasnol teraz. On juz nie drzemkuje po poludniu wiec musi sie naprawde zle czuc. Moze to jakis wirus??

O wlasnie Mestwin zrobil 2-ga kupke- ale strasznie smierdzi- oby on nie byl tez chory.

moze ma zapalenie ukladu moczowego? jego mocz dosc intensywnie pachnie i to tez moze powodowac bol... pamietam jak ktos ma UTI to ma podobne obiawy choc u dzieci wystepuja one silniej...
ja sie chyba przejade tam.

Co do tego monitora to tez mam Termoppe Tippe i strasznie szumi - i szumi obojetnie gdzie sie go plozy. Teraz nawet wogole nie dziala- ale dobrze ze nam monitor ruchu dziala.
ja mam ten monitor nowy ze sklepu i w opakowaniu byly takie plastykowe "wtyczki" male nazywaja to krysztalkiem. jeden zielony i jeden czerwony i jak za bardzo szumi to kazali zmienic te krysztalki i przestalo szumiec wogole juz:tak::-) swoja droga sie zastanawiam czy mozna je gdzies np na ebayu dokupic osobno:confused::dry:

ehhh i sie rozpadalo:dry: a tak przyjemnie na dworku dzisiaj-cieplo i bez wiatru ehhh mloda przespacerkowala sie chwile i wrocilysmy juz mokre do domku:crazy:
aaa jutro sie wybieram do funciaka w st jamesie moze ktos jest chetny na spotkanko i kawke na wynos na miescie?? jesli sie nie boicie ze amelkowna i ja podziebione:tak:

reklama
Czesc:) w koncu chwilka... Ja od soboty po zatruciu pokarmowym to sily na nic nie mialam... Ale juz doszlam do siebie. Fajnie sie was teraz nadgania:) Za duzo nie piszecie heheeh
Jutro przylatuje moja siostra na 2 tygodnie to znowu bede siedziala milczaca....
No nic.. przywitalam sie.. i wracam do uporzadkowania jakos pokoju dla siostry:)

Do góry