reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
Witam

Doveinred, moja jak była mniejsza też dostała okropnych krostek na buzi, za uszami, nawet na szyi i dekolcie miała... Też myślałam, że to uczulenie na mleko i nawet zmieniłam na cow&gate comfort i ch..ja to dało oprócz ryków przy jedzeniu. Wróciłam do normalnego mleka, a wysypka sama zniknęła po jakiś 2-3 tyg. Lekarz to widział i stwierdził, że nic sie nie dzieje- zresztą, nie spodziewałam się, że stwierdzi co innego:dry:
Emilia, szybkiego powrotu do zdrowia dla Asiuli i dla ciebie zresztą też. Co lekarz powiedział?

My dzisiaj świętujemy. Dostałam w końcu working child credit. Idę na siłownię :happy2::happy:
Azorek, już kilka razy miałam zapytać i zapominałam... zdaje się, że ty masz monitor tomee tipi (jakkolwiek się to pisze)... I ja sobie właśnie zakupiłam taki sam... I mam mały problem... Strasznie szumi. Tamten też szumiał, ale nie az tak i zastanawiam się, czy posiadam jakiś wybrakowany egzemplarz, czy może jest źle ustawiony... Bo tobie nie szumi... Jak to zrobiłaś?:confused:

Hej dziewczyny:-) dawno mnie nie było. Mam nadzieję, że nie stałam się już zupełnie obca;-). Byłam w PL prawie dwa tyg a po powrocie trochę spraw na głowie i jakoś tak nie mogłam się zabrać do pisania. O czytaniu już nie mówię bo chyba i tak nie nadrobię.
Witam wszystkie nowe mamusie bardzo serdecznie. A szczególnie witam MAGDZIARZ i jej kruszynkę. Gratuluję serdecznie. Powiem Ci, że się strachu najadłam bo zniknęłaś tak nagle po tym co Ci napisałam. Bałam się, że tak Cię nastraszyłam, że coś się stało. Dlatego bardzo się cieszę, że już jesteś:-).

Lekarka zbadala mnie, dala recepte na ibuprom:) i zalecila deep heat rozgrzewajacy.Powiedziala,ze jak sie pogorszy to zaprasza ponownie tym razem po tabletki rozluzniajace miesnie i fizjoterapie.W sumie jestem, zadowolona.Zobaczymy jak dzisiejsza noc.

Ale ze mnie burak-witam nowa mamuske z easter rd:)jak tylko Asiula wyzdrowieje wyciagniemy cie na spacer!!

Ktos pytal o swiecenie pokarmow
Edynburg - St. Mary's Cathedral (1 Barony Place, Edinburgh, EH3 6PB)
Święcenie pokarmów o godz. 12.00, 15.00 i 17.00
Edynburg - St. Ninian's and Triduana chucrh (232 Marionville Rd, Edinburgh, EH7 6BE)
Święcenie pokarmów o godzinie 12.00

Ostatnia edycja:
mam pytanko odnosnie kurierow... jaka najwieksza paczke przesylalyscie z polski albo do polski?? patrzylam na rozne strony i wszedzie pisze ze najdluzszy bok nie moze przekraczac 175 cm a to co ja chcialabym przeslac mialo by 201 cm.. miala ktoras taka sytuacje??

reklama
Do góry