reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Doveinred moja mała do tej pory ma wysypke na buzi a przez pół roku miała wycofane sporo mlecznych rzeczy i jest na mleku pepti, wysypka się nie zmniejszyła, kupki wodne i ze śluzem też miała, przeszła a wodne bede no bo przeciaż nie ma jeszcze stałych pokarmów. Tutaj mi lekarz powiedział, że to jakies zatkane pory i w przeciągu roku powinno przejśc, może miał racje

A ja szukam laptopa czy znacie kogos kto się na tym zna?

reklama
witam
padam na twarz
podczytuje was ale dopiero mam chwilke zeby odpisac.
U nas generalnie lipa.Asiula nadal choruje.Zaczelo sie od ropiejacego oczka, potem infekcja przeniosla sie pod oko(dostalysmy antybiotyk), katar ma niesamowity raz przezroczysty raz zielony( myslalam, ze to na zeby-ciagnie sie juz 3-ci tydz a zeby sie jeszce nie przebily, chyba 4-ki).Teraz zaczela kaszlec, podaje jej flegamine wiec brzmi jak stary gruzlik:( w nocy sie meczy a my z nia.
Wczoraj zle je podnioslam czy cos i tak mnie nap**rza szyja i bark.Masakra.Pol nocy nie przespana(Asia i tak poszla spac o 24 wiec za duzo tego nie bylo).Umowilam sie do lek na 14, zobaczymy czy cos poradzi.Az mnie ciarki przechodza jak pomysle, ze musze ja wziasc na rece i wsadzic do wozka.aaaaaaaaaaaaaaa
Romek ma w pracy rozmowe z managerem.Nastroje nie najlepsze.Juz sobie wkrecil ze chca go zwolnic.Ja nadal dostaje po 5 godz tygodniowo u siebie.

Ehh no to sie wyzalilam.Przepraszam ale juz mi to ciazylo.

Asia miala wysypke na twarzy,za uszami.Ostatnoi zaczela to drapac.Przestawilismy ja na pepti i diete bardzo bezmleczna i widac roznice.Ale nie dostaje wcale mleka, sprawdzam tak jak mowila Justa.
Maz Asiek zna sie na laptopach.

:-(Emilia wspolczuje zazwyczaj jak sie cos sypie to potem wszystko po koleji:-( mam nadzieje ze lekarz Asiuli cos pomoze dzis i nie dlugo jej przejdzie bo ciezko patrzec jak dziecko sie meczy,moj Alan jak zaczol chorowac w listopadzie to mu dopiero niedawno przeszlo a tak ciagle cos :-( a co do twojego Romka to mam nadzieje ze go nie zwolnia :dry: trzymaj sie duzo sily napewno wszystko sie ulozy czasem trzeba sie wyzalis lzej sie robi na serduchu ..trzymajcie sie

Dzieki Emilia juz napisalam do Asiek, wspolczuje z mala, nie ma nic gorszego nic chore dziecko
Moja za to ciagle na mnie wisi, nawet zjesc spokojnie nie moge bo zaraz mi siedzi na kolanach oj zmeczona juz jestem

emilia wspolczuje bolu szyji napewno nie jest to przyjemne... co do malej to powiem ci ze moejmu patrykowi 4-ki wychodzily chyba ze 2 miesiace!!! istna masakra byla przez ok tydz czy dwa to budzil mi sie kolo 2-4 nad ranem i darl sie okrponie.. chodzilam z nim po calym domu a jak juz sie uspokoil to ogladalismy bajki... oprocz tego czesto dawalam mu paracetamol bo bez niego to juz wogule bym nie dala rady. takze cierpliwosci zabki wkoncu wyjda :)
a to ze twoj maz ma rozmowe zmenagerem to nie musi oznaczac zwolnienia.. moze podwyzka :D

wracajac do alergi to patryk ma okropne uczulenie. pije nutramigen i jest duzo lepiej ale chrostki i tak sie pokazuja... bardzo uwazam na to co daje mu jesc ale jednak tak jak pisala JUSTAA takim dzieciom nawet nie wolno zwyklej szynki.. ja mu daje szynke normalnie , czasami rybke zje (tylko okazjonalnie) bo tez nie chce odizolowac go kompletnie od wszystkiego. ja mialam uczulenie na bialko do 18 roku zycia wiec nie ma sie co dziwic ze mam dzieci alergiczne.. :/ ale mam nadzieje ze patrykowi szybko to minie bo dominikowi minelo jakos po 2 roku zycia :)

reklama
Do góry