reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Vampiria a gdzie sprawdzalas te wakacje? Moze sie skusze. Oj jak dobrze ze dzisiaj ostatni dzien pracy i wolne do poniedzialku. Moj J wraca jutro do domu juz na dluzej chyba

reklama
isabeill chyba kazdy tu w poniedzialek pracuje ja tez i moj tez :-( ale stram sie cos zrobic w te swioeta isc z jajami cos ugotowac bo mama jest jak bysmy sami byli to tez bym chyba nic nie robila.a co do wakacji to tak jest w pl wydaje sie tyle co kosztuja wakacje gdzies w cieplych krajach .wiec my darujemy sobie pl w tym roku i tak tam nikt nie ma dla nasz czsu bo kazdy pracuje a potem jesscze bardziej zmeczeni wracamy

http://www.onthebeach.co.uk/flight_searches/show/32910497
proszę :)
Jak dla mnie wyjazd do Polski wiążę się nawet z większymi kosztami niż wakacje gdziekolwiek. Sam bilet kosztuje dużo, dużo więcej, nie licząc innych kosztów- dentysty, prezentów itp, itd No, ale ja akurat do Polski pojechać muszę, poza tym, nie wyobrażam sobie, że nie zobaczę się z mamą choć raz w roku..

Tesknie tak jak Wy.... gdyby nie ciaza swieta spedzalibysmy w PL (uwielbiam Wielkanoc). Moze na BN sie uda poleciec. Mamy to szczescie ze w Swieta nie pracujemy, dodatkowo po jeszcze BH mamy.
Teraz juz powoli planuje wakacje w PL (ok 4 tyg) mam nadzieje ze kilka dni nad morzem spedzimy. Poki co wakacje za granica odpadaja,. Dzieci beda za male. Nie odpocznie czlowiek a na plazy tez nie mozna byc non stop przy maluchach, klimatyzacja w hotelu - nie kazdy dobrze to znosi. Jak Adas mial rok bylismy na Majorce, chorowal (osobscie jednak polecam Majorke jak dzieci maja po kilka latek bo klimat ok a morze czysciutkie).
Wiec poki co wole z rodzicami nad Baltyk przez kilka najblizszych lat, bo pomoga,zasponsoruja:) i bedzie milo, rodznnie. Jak chlopcy podrosna to wtedy zagranica, Dsneylandy. Tez chce miec cos z wakacji:)

Cześć Dziewczyny :-)
wiecie może, gdzie w Edim mogę sobie pojeździć na wrotkach? :confused: Nawet ich jeszcze nie mam, dopiero są w planie zakupu, ale ustalić trasę już mogę :-D ciekawa jestem, swoją drogą, jak ja na tych wrotkach będę wyglądała... :oo2: :-D
Co do wakacji w Polsce-ja już tak strasznie tęsknię, że poleciałabym za każde pieniądze... A na majorkę skoczymy później ;-)

I jeszcze jedno-wiem, że też już było, ale nie znajdę teraz...-podrzućcie mi kontakt do polskiej fryzjerki :-) wcześniej te posty bezczelnie zignorowałam, a teraz się okazuje że by się przydały ;-) muszę już ściąć włosy, skonczyły mi sie pomysły na układanie ich :elvis:

Ostatnia edycja:
Dziekuje
No nie wszyscy pracuje w pon bo moj ma wolne i znajomi tez, zalezy gdzie sie pracuje
Ja do pl tez raz w roku musze poleciec ale staram sie polowac na okazyjne ceny biletow a nie moj sobie wymyslil srodek wakacji bo tesciu ma urodziny i on chce byc a mi ta data kompletnie nie pasuje, chcialam na poczatku wakacji bo zostawiam syna w pl na kilka tyg

magdziarz ------ ania -07584041818 ula----- 07898866338 mowisz i masz :-):-)
osobiscie polecam Ule jestem mega zadowolona z efektu :D

ja dalej kaszel mam na maxa ehhhhh w nocy znow sie dusilam i spalam moze ze 4h :/ niech te chorobsko sobie juz pojdzie bo mam dosc :/
i po tych antybiotykach ciagle jakas senna chodze o_O grrrr byle do soboty--skoncze antybiotyk i moze wreszcie kaszel minie.

ja w te 3 tyg w pl wydalam 1.800 zl :O masakra a mlodej kupilam tylko 3 pary spodni i sobie 2 koszulki:O reszta to soczki,parowki,serek,jogurciki jakies winko i takie *******y. nawet zabawki zadnej nie kupilam mlodej no masakra. za torebke cukru zaplacilam 5.99 zl:O a jak wyjezdzalam juz dochodzily ceny do 7zl .
ale z dobrych wiadomosci siostra meza jest w 6 tyg ciazy :D pod choinke bedzie dzidxzia:D

Czesc dziewczyny!
jestem tu nowa :) i tak sie zastanawiam czy sa tu jakies mamuski z okolic easter road,lochend,meadow lub leith? gdyby ktos byl zainteresowany nowa znajomoscia,zapraszam
moje gg 5423592

reklama
Do góry