reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy ze Szkocji

martka82 hmmm....szczerze to ja mialam zrobione provicional i uczl mnie moj maz,ale wydaje mi sie,ze nie mial on jeszcze wtedy 3 lat brytyjskiego prawa jazdy i w sumie nie wiem jak to jest - nas nikt nie ukaral za to bynajmniej:)
A ja juz wypoczeta....zdazylam juz nawet okna umyc bo swiata juz nie widzialam:-) jeszcze tylko piekarnik wyszorowac,bo maz chyba zapomnial,ze jak wroce to tam bede zagladac hehe....ale nie mam co narzekac...i tak ladnie wysprzatal przed moim powrotem;-)
ale zanim sie zabiore za piekarnik to wypije kawke,bo Nadia wlasnie zasnela to mam chwile relaksu;)
milego dnia....

reklama
Agnieszka, to chyba ja powinnam podziękować, bo mój interes był większy ;) Ale fajnie było i też mam nadzieję, że niedługo powtórzymy-no, chyba że będę rodzić, to się trochę w czasie odwlecze ;) Cały czas mi się ostatnio śni, że już mam tego Miniaturowego Człowieczka 'po tej stronie brzucha' :) Chyba naprawdę nie mogę się już doczekać... ;)

witam i ja. ja juz po pracy:D amelkownie przynioslam caly wor miskow od tej pani u ktorej sprzatam:-D:-):-) normalnie dorwala sie do nich jak by nigdy nie widziala pluszakow;-):-D:-D

no ja sie z moim mezastym jeszcze nie zgadalam ze chce jachac na tollcross ale jak on nie pojedzie to se sama pojade wydac jego kaske hihi a co;-):-D:-D
a teraz polozylam amelkowne wiec sobie lampke winka strzele na rozbieg i ogarne lazienke bo juz czas najwyzszy heheh:laugh2: a wy sie pytacie skad ja spida biore hahahaha na baterie nie dzialam tylko na paliwko;-):-) (nie mylic z alkoholizmem bo nie pijam codziennie --jeszcze hihi):-D:-D

Azorek, zeby tak każda mogła sobie pozwolić na takie paliwko... ;) ja jeszcze trochę muszę poczekać-nie dziwota, że lenia mam totalnego i nawet mi się walczyć z nim nie chce ;)

vampiria dzieki za stonke:-) wlasnie dzis ogladalam 1 mieszkanie beznadzieja lozeczko to bym chyba sobie wstawiala na glowe :-( ale nic straconego jeszcze o 18 idziemy ogladac nastepne:-) wiec moze cos sie trafi.

Jestem.Wczoraj tyle razy tu zagladalam, z w koncu nie bylam pewna czy cos napisalam:)
Ejdzejka ja bym sie wybrala na tollcross, mozemy jechac razem:)W ta sobote, tak?Prosze przypomnijcie mi:D
Misialula o oczyszczaczach nic nie wiem.Wydaje mi sie, ze nie warto swirowac-i tak zamierzasz sie wkrotce wyprowadzic, a troche zarazkow i roztoczy zawsze sie przyda.
Asiula nadal kiepsko sie czuje.Wczoraj wymiotowala, dzis juz tylko biegunka.Bylismy u lekarza, jeszcze sie nie odwodnila.Uff i to przez dwa zeby...

My też się chyba wybierzemy, ode mnie to tak ze 20 min spacerkiem :)
Dziś było szczepienie- nawet nieźle poszło, oczywiście standardowy poślizg, tak około 30 min ( i tak nieźle, na pierwszą czekałyśmy ponad godzinę), ale dało się znieść. Natalka nawet się nie darła bardzo, tylko przy samym zastrzyku, potem fascynacja lampą wygrała i zaczęła się śmiać.

A ja musiałam dzisiaj opieprzyć dzieciaki sąsiadów, bo mi mojego biednego, wychudzonego kotka molestują. Biegają za nią, a ona się strasznie obcych boi, teraz się gdzieś zaszyła i nie chce do domu wrócić.

azorek, ja naprawdę cię podziwiam, boże, żeby mi się tak chciało biegać cały dzień... Albo chociaż pół dnia :D Gotować, sprzątać, piec... dzieciem się w międzyczasie zajmować... Ale ja z natury leniwa jestem i mam takie napady tylko raz na jakiś czas, a potem chodzę dumna jak paw przez tydzień, bo przecież tyyyyyyyyyleeeeeee udało mi się zrobić :D
Ostatnio mi sosik brązowy z ziemniaczkami i kiszonym ogórkiem chodzi po głowie i w końcu muszę się zmobilizować i ugotować, bo nie sądzę, żeby sam zechciał się zrobić.... Mmmm, a tak mi się marzy...

Ostatnia edycja:
Emilia odnosnie tolcrossa wpisz sobie na gumtree Ad reference 72727947. Wpisz sam numer:)

Odnosnie przeprowadzek. Ja je uwielbiam:) lubie pakowac najpierw wsjo do pudel, a potem to rozpakowywac:) super sprawa:) tylko, ze teraz z dzieckiem to juz nie daloby rady... Przeprowadzalam sie jak bylam jeszcze w ciazy. Z checia bym pomogla:)

Ostatnia edycja:
reklama
vamipiria to ja zaptraszam do siebie bo gulaszyk mam:D heheheheh ogoreczek tez sie znajdzie :D heheheh robilam do klusek na parze i jeszcze mi zostalo to zanim sie skisnie trzeba by dojesc hihi pewno mezasty wciagnie dzis z makaronem na kolacje ;)

ja pojade na ten tollcross ale to jak patrzylam na mapie blizej fountain parku jest :D wiec pojade od siebie autobusiekiem nr 4 i mozemy sie gdziecik tam masowo spotkac :D wiecie ze w kupie zawsze razniej hihi

Do góry