reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy ze Szkocji

Halo halo aż miło tak wrócić z pracy i poczytać coś sobie co tam u Was mój Piotruś jeszcze kaszle więc odpadamy z grup w przyszłym tyg nas nie będzie bo jedziemy do Polski na tydzień od niedzieli do poniedziałku następnego (już się nie moge doczekać jak zobaczę znowu rodziców)
Emilia obie cudne aż normalnie jeszcze raz bym chciała włożyć mi podoba się pierwsza nieco bardziej bo jakby taka subtelniejsza a zarazem oryginalna no sama nie wiem dlaczego
Misialula gratuluje przeprowadzki a jak to jeszcze aktualne to jaki wymiar ma ten materac?

reklama
Emilia jestem za Demetrios 1389 !!!! Dla mnie jest taka.......seksowna kobieca a zarazem elegancka i z klasą..........jakos do mnie mówi ;-)

- dziewczyny nas jutro nie bedzie na piosenkach - lecę z misialulą do jakiegoś biura doradczego w sprawie mieszkania - ona idzie walczyć o swoje a ja o swoje.
trzymajcie za nas kciuki !!!!!!!!!:szok:

Emilkaqq nie zapomnimy CIE...............czekamy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:happy: odpoczywaj i ciesz się rodzinką - ;-)

Ejdżejka, też spać nie mogę, ale u mnie to potrwa jakoś do 3 w nocy... Wczoraj już z tej bezsilności i niemożności spania zwyczajnie się popłakałam i mój biedny Yeti nie wiedział, jak mnie pocieszać... Eh, cóż-uroki 3 trymestru...

Umówiłam się na spotkanie :) Toteż mi ulżyło tymczasowo, chociaż wolałaby mieć już, co by do lekarza na spokojnie iść... Swoją drogą jak to jest, że niby tutaj małżeństwa i pary bez ślubu traktowane są tak samo, ale na ubezpieczenie nie-męża leczyć się nie mogę..?

no.........faktycznie - ja też nie mogłam ale Kuba jest z nim - w przychodni też z nim - a ja jeszcze nie doszłam do przychodni sie zapisać i jakoś mnie nogi tam nie niosą..........ech........wiem ze powinnam......:zawstydzona/y:

Zapisz się, zapisz-jakoś to zawsze lepiej niby. Dużego masz chłopaka, półtora roku... Eh, ja już czekam z niecierpliwością na Miniaturowego Człowieczka... :)
A co za 'myśli w głowie' męczą Cię o tej porze?

Ostatnia edycja:
:-) no co Ty to malutki dzidziulek;-)
niedlugo będziesz miała i tuliła maleństwo :)
aaaaaaa tak kombinuje z tymi zdjęciami - bawie się.......ufffffff nie no chyba powinnam sie polożyć - a wieje za oknem nieżle...............

reklama
Do góry