reklama
Childrens premier indoor activity centres - where kids can be kidz - Monkey Bizness Edinburgh
bylysmy tam w zeszlym tyg z Asiek.Faktycznie tloczno i kawe maja kiepska.Dla maluchow ponizej 4 lat maja maly plac zabaw.Kasuja za to chyba z 6 funtow.
bylysmy tam w zeszlym tyg z Asiek.Faktycznie tloczno i kawe maja kiepska.Dla maluchow ponizej 4 lat maja maly plac zabaw.Kasuja za to chyba z 6 funtow.
czytam i czytam..........i......widzę ze wiele przed nami - polatałabym z Kubą tu i tam - nie wiem dlaczego myślalam że tu nic nie ma.....heheheeeee
Gosia czekamy jutro na Was za 10 :-) 10. A po dzisiejszych zajęciach to myślę ze i angielski by mi sie przydał i to przez duże P...............może wiecie cosik?
Gosia czekamy jutro na Was za 10 :-) 10. A po dzisiejszych zajęciach to myślę ze i angielski by mi sie przydał i to przez duże P...............może wiecie cosik?
kasiarka
Zaciekawiona BB
No ja moge dopiero po 15 wiec nie wiem czy chcesz Emilia isc o tej porze ze mnaEwentualnie za tydzien w srode po 13,tylko Arka wtedy nie poloze spac w dzien.
No ja zmykam spac bo jutro 9 godzin
No ja zmykam spac bo jutro 9 godzin
reklama
Podziel się: