reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Witam z rana. ;-)
Pisze teraz bo maly jeszcze spi. Ostatnio spi tak rano od 8:30 do 9:30 :) , no trzeba czasami na niego makrzyczec tak okolo 6 rano i mowic ze to jeszcze noc i nie mozna wstawac ...
Kawka juz wypita.

Zaczelam juz wyprawka dla malego i troche tego jest.. najwiecej ubran po Barnimie mam od 0-3. Zminie - zminie :)

Pogoda mizerna, wyjde dzis na zakupy moze jakies przeceny zlapie.
Milego dnia wam zycze.

reklama
No to widze ze masz takie plany na dzisiaj jak ja :)) Mam nadzieje, ze jeszcze nie wszystko przebrane i czyms sobie nastroj poprawie:) no ale to dopiero jak poloze Nadke spac czyli ok 12ej wczesniej nie da rady, bo rano wstaje mi o 8ej wiec szybko spiaca nie jest.A tak tata dzisiaj z nia posiedzi, a ja sobie wyskocze na maly shopping:)

DSCF0397.jpgDSCF0324.jpgDSCF0332.jpgDSCF0396.jpgDSCF0214.jpgDSCF0369.jpgDSCF0354.jpgDSCF0404.jpgDSCF0334.jpg
kilka zdjec z naszej tegorocznej Gwiazdki :)

No to moje zakupy skonczyly sie jak zwykle, czyli kupilam lumpki tylko Nadii i to z zadnych promocji tylko w normalnych cenach,bo te z wyprzedazy to polki przewaznie juz puste albo same smieci zostaly ;) ja juz sie chyba nie nadaje do takich zakupow... takie tlumy w tych sklepach wcale mi przyjemnosci nie sprawiaja..wole poczekac na noworoczne zakupy i nowe kolekcje hihi
doveinred twoj synek ma super mega fajny nocnik hehe

A mi jakoś weny brak. Wczoraj skończyłam prace, od dzisiaj do poniedziałku mam wolne no i oczywiście nie wypoczełam. Mój J zbudził mnie o 5 rano co on ma zrobić bo ma ostre zapalenie ucha. Więc jutro siedzimy sami na białej sali.
Ja pierwszy raz od ślubu zrobiłam sobie dzisiaj paznokcie, taki mały prezent urodzinowy i super się z tym czuję

u nas spokojnie,spacerkowo,kawkowo.Zobaczymy co z jutrem, bo Romek pracuje na wieczor.W zeszlym roku skonczyli ok 23.30,najlepsze jest to, ze 1 stycznia restauracja jest normalnie otwarta!!!

Ja bylam na zakupach i kupila mjak zawsze - Mezowi :) chcial swarer wiec byla przecena w peacok-u wiec wzielam dwa rodzaje.

Isabell- to ty masz niedlugo urodzinki ??????? :-)

Emilia- Co do sylwestra to pewnie pojde spac przed 12 sta tak jak prawie kazdego roku :) wiec tez nie obchodzimy .....

Emilkaqq- superancki co nie :) fajana zaba ....

Isabell wszystkiego najlepszego kochana z okazji urodzin i obyś częściej miała okazje do robienia sobie takich prezentów to zawsze bardzo cieszy
Mój mały zasnął mi o 19 i teraz nie wiem o której mi się zbudzi już się boję że całą noc będę miała przechlapaną no ale zobaczymy jak to będzie normalnie to kładzie się tak ok 20 - 20.30
No na przecenach już pewnie nic nie ma byłam z moim G w niedziele na zakupach było tyle ludzi że szok normalnie i masz racje emilka to żadna przyjemność przepychać się między ludźmi chociaż normalnie to ja uwielbiam zakupy
Jutro mój mąż pracuje i zapowiadało się że sylwestra spędzę z Piotrusiem a tu niespodzianka znajoma zadzwoniła i pyta co robie ja jej że siedze w domku z maleństwem a ona na to że wpadnie z szampanem i posiedzimy razem i normalnie taka szczęśliwa jestem że nie będę sama że aż coś :)

No tak!! przeciez jutro Sylwester! :p hehe dni mi sie jakos pomieszaly i nawet nie zdawalam sobie sprawy z tego, ze to juz jutro! ale to tylko dowod na to, ze wcale na ten dzien nie czekam, bo juz kolejny rok kiedy podobnie jak Wy dziewczyny nigdzie indziej tego wieczoru nie spedze,jak w domku z mezem:) ale to tez mile :) dobrze,ze nie pracuje on do pozna tak jak wasi mezowie Ewa i Emilia...ale dobrze,ze wpadnie do Ciebie Ewa kolezanka-babskie wieczory sa rownie udane:) A ja zapewne tez pojde juz spac przed 24ta podobnie jak doveinred :-) wypije lamke szampana na lepszy sen hehe a maz bedzie znowu narzekal,ze tak szybko ide spac hehe. Dobrej nocki!

reklama
Witajcie dziewczyny jeszcze w Starym Roku:)
Nie mam ostatnio na nic czasu,a o wyprzedazach tez nie chce mi sie myslec. Jak zobaczylam te tlumy w sklepach to mi sie odechcialo zakupow,szczegolnie ze spacerowka:)
My mamy dzis gosci,zamierzam ponownie zrobic KURCZAK KFC :p - Przepisy kulinarne . nie moge znalezc wlasciwego przepisu,bo do kurczaka dodaje sie ostre curry i inne ostre przyprawy,a platki mam w miodzie,wiec wychodzi slodko-pikantne, ale jak sie nie odchudzacie to polecam!pyszne!a odchudzac zaczne sie od poniedzialku...kolejnego:)
Doveinred super zabka!az chce sie siedziec:)
Izabell sto lat z okazji urodzin!
Dla wszystkich milego wieczoru,nawet jesli skonczy sie przed 24!
Ja pracuje jutro od 8,wiec tez nie poszaleje.
Pozdrawiam serdecznie!

Do góry