reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Witam.
Maly poszedl spac.. to znaczy jeszcze cos tam mruczy. Ja pije herbatke z cytrynka (bo od miesiaca mam straszny kaszel i odrywa mi sie od pluc- czy tam oskrzeli) moze pomoze....choc watpie.
Wszystko mnie ciagle boli wiec kicha.

Emilia- no zeby ciagnac dalej tradycje pomorskich imion to tak, nastepny ksiaze :)

Co do tego w piatek to mi pasuje tak jak napisalas Emila , jak co to ja moge isc i zarezerwowac bilety przeciez mam na ta hale tylko kilka krokow wiec zawsze moge to np. jutro zalatwic.

reklama
to ja juz mam bilet. Ide razem z Ela (nie z forum:) i jej Amelka 19 listopada na 11.30. Jak ktos jeszcze chetny na ten seans to zapraszamy.

No to super czyli my z Emilką idziemy 20 już się ciesze
Super było dzisiaj na grupie bardzo się nam podobało z Piotrusiem więc jak wrócimy z Kanarów to na pewno będziemy uczęszczać :)
Isabell kochana daj znać czy przyjeżdżasz bo my tu czekamy na Ciebie i mamy wielką chęć Cię poznać osobiście

No to mi zostaje samej isc.. trudno.

Emila - chodzi Ci o jakas konkretna szczepionke podawana tutaj. Bo ja szczepilam na wszystkie tu zalecane.

Hej dziewczyny przepraszam że się nie odezwałam ale w te dni kiedy pracuje ciężko znaleźć chwilę. Tak się nagadałam, że przyjadę bo popatrzyłam że mam wolne w pracy ale nie popatrzyłam że jest to przed wyjazdem do Polski więc trochę spraw do załatwienia zostało. Właśnie wróciłam do domu, na dzisiaj już wszystko załatwione, jeszcze jutro ostatnie zakupy bo potem pracuje. Tak że jeszcze raz przepraszam i wybiorę się do was po powrocie z Polski. W poniedziałek popatrzę na moją rote i zobacze jak pracuje po powrocie to wtedy jakoś się umówimy i przyjadę na pewno.
Emilia gdzie wynajdujesz te zajęcia dla dzieciaczków, bo wszystko co ja znalazłam to jest nieaktualne, do baby sensory też wysyłałam i ponad tydz czekałam na odpowiedz więc najlepiej do nich dzwonic. Co do szczepionki na gruźlicę to chyba tutaj nie szczepią, przynajmniej nie do wieku szkolnego, ja niedawno dostalam list ze szkoły w tej sprawie, że jeśli Kuba nie był szczepiony to oni go zaszczepią ale z tego co słyszałam to dotyczy dzieci pochodzących z krajów gdzie występuje ryzyko choroby. Mój Kuba był szczepiony w Polsce na gruzlice
Justa jak tak to spoko, myślałam że chcesz wybrac sobie cały aktualny urlop, u mnie też urlop nie przechodzi ja musze wybrac cały do marca. Na razie Tylko kilka dni wzięłam na wyjazd do Polski a resztę trzymam w razie coś a jak mi zostanie to może w marcu znowu do pl się wybiorę.
A ja swoją paczkę do pl wysłałam we wtorek i wczoraj już była w pl, dzisiaj powinni dostarczyc do domu. Nie wiem czemu w drugą stronę tak szybko nie idzie, Niemcy strasznie długo trzymaja i przynajmniej ostatnim razem wszystkie paczki nam otwierali. Ja tym razem odpuściłam kupowanie prezentów tylko dla mojego J siostrzenicy bo wczoraj roczek miała ale to też kupiłam drobiazg i dam kasę. Teraz to ciężko dzieciom coś kupic, tyle tego jest i dzieci sporo mają. Ja np. mam problem co mojemu Kubie na urodziny i święta kupic, bo ma dużo zabawek a i tak większością się nie bawi. Lubi klocki ale ich ma sporo i ciągle dostaje od mojego taty bo on handluje zabawkami po przedszkolach. Chyba jakąś grę mu kupię albo aparat dla dzieci.

reklama
Dziewczyny nie wiecie co się dzieje zniknęły moje suwaczki i teraz jak próbuję je znowu wstawić to nie działają
Emilia właśnie na tej stronie ostatnio szukałam i w moim okręgu to co tam podają jest nieaktualne

Do góry