reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

No wlasnie czekam az moja mama wroci z turcji i powiem jej zeby mnie umowila do dentysty, ale tutaj jeszcze pojde poki mam za darmo to moze cos mi porobi z zebami. Wlasciwie to mnie nie bola tylko jeden od czasu do czasu ale nastepnym razem jak sie wybiore do polski na dluzej to napewno bede stala klientka dentysty

reklama
Emila ja wlasnie zawsze mam biala i tak jak pisalam 50-70f pewnie jak ktos leci do pl to przy okazji moze sobie zrobic zeby,dla mnie bez sensu bo czasami nie moge czekac a tak tylko do dentysty to jeszcze wiekszy koszt.

Misialula gratulacje kujonie!!!!
A ja byłam dzisiaj w pracy i idę jeszcze jutro bo moja szefowa poprosiła mnie żebym ją ratowała w potrzebie bo bidna bez stafu została, pierwszy raz zostawiłam Piotrusia na tyle samego z tata ale oboje przeżyli więc nie jest źle powiem Wam że fajnie jest się tak na chwilę oderwać od codzienności ale będzie trudno to wszystko połączyć a tu do pracy trzeba wracać już w styczniu :(

reklama
Witam się dzisiaj jako pierwsza ale nawet wiem dlaczego wszyscy jeszcze słodko śpią a my wstaliśmy no i musze iść do pracy na 11 ale sama otwieram i będę sama do 14 więc będę się bardzo obijać hahahhahh
Napiszę jak wrócę o 16 mam nadzieje że ktoś się tutaj pojawi :)

Do góry