reklama
b_eti
Zaciekawiona BB
ANITHA - jesli to Glasgow-to bez problemu moj maz podłaczy
to moze zapraszam na kawe?? )
to moze zapraszam na kawe?? )
pralke podlaczycie sami bo to zadna filozofia włozyc wtyczne do gniazdka i waz do odplywu pod zlewem ale z kuchenka to nie wiem bo my kupowalismy elektryczna i tez musielismy kogos wzywac. Ale wydaje mi sie ze jak kupisz nowa to w sklepie mozesz zamowic kogos do podlaczenia - nam proponowali ale wiedzielismy ze ktos ze spoldzielni nam podlaczy wiec nie bralismy.
No i oczywiscie powodzenia z przeprowadzka
No i oczywiscie powodzenia z przeprowadzka
Anitha to super wiadomosc
My dzis weekendowo-Asiula caly dzien z tataZa to ja wybralam sie do fryzjerano i jestem mahoniowa
Mala nadal meczy katar-to jakas epidemia bo wszystkie znane mi dzieciaczki go maja jutro ide do lekarza bo znow jej sie pojawiala takie plamy suchej skory-teraz na czubku glowy.Moze uda nam sie dostac krem oliatum-jedyny na ktory napewno nie ma uczulenia.
Kurcze moze bysmy sie wybraly do Glasgow?Przy okazji zachaczyly primarka"?
My dzis weekendowo-Asiula caly dzien z tataZa to ja wybralam sie do fryzjerano i jestem mahoniowa
Mala nadal meczy katar-to jakas epidemia bo wszystkie znane mi dzieciaczki go maja jutro ide do lekarza bo znow jej sie pojawiala takie plamy suchej skory-teraz na czubku glowy.Moze uda nam sie dostac krem oliatum-jedyny na ktory napewno nie ma uczulenia.
Kurcze moze bysmy sie wybraly do Glasgow?Przy okazji zachaczyly primarka"?
dzieki za odpowiedzi i wogule wogule sie zastanawiam czy zamiast kupowac cala kuchenke (ktora swoja droga jest b.droga) to czy nie wziasc samej plyty palnikowej, bo kuchnia jest tam malenka..
emilia to wypoczelas i odsapnelas troszke od malej co?
ja nie moglam sie doczekac az dzieci mi dzis pojda spac, tu pakowanie oni lataja nic sie nie da przy nich zrobic..
emilia to wypoczelas i odsapnelas troszke od malej co?
ja nie moglam sie doczekac az dzieci mi dzis pojda spac, tu pakowanie oni lataja nic sie nie da przy nich zrobic..
Anitha gratulację a w jakiej dzielnicy macie to mieszkanko? Z przeprowadzka to fakt przy dwójce dzieci bedzie ciężko ale pisałaś że masz siostrę, więc może jej podżucisz dzieciaki chociaż na trochę. Szkoda że w glasgow a nie u nas, już się cieszyłam że będziesz niedaleko. Ale do glasgow też mam blisko to pewnie się nawiedzę.
Ja wczoraj w szkole byłam i znowu strarta czasu. Ponad godz po prostu siedziałam na internecie. babka chce nam zrobi egzamin w pazdzierniku, ciekawe z czego jak malo z nami robi, jak narazie cwiczy tylko pisanie i troche mowienia
Pogoda typowo szkocka, chciałam połazic po sklepach ale jak patrze za okno to nie mam zamiaru nigdzie wychodzic
Ja wczoraj w szkole byłam i znowu strarta czasu. Ponad godz po prostu siedziałam na internecie. babka chce nam zrobi egzamin w pazdzierniku, ciekawe z czego jak malo z nami robi, jak narazie cwiczy tylko pisanie i troche mowienia
Pogoda typowo szkocka, chciałam połazic po sklepach ale jak patrze za okno to nie mam zamiaru nigdzie wychodzic
zapraszam na kawke jak tylko sie urzadzimy
podoga paskudna wczoraj co chwile bylo jakies oberwanie chmur , raz deszcz a raz jakies sloneczko... dzis od rana mam ogrzewanie wlonczone a wcale go nie czuc bo jest tak zimno.
isabel mam siostre i teraz wsumie bedzie calkiem niedaleko ale jej to mogla bym podrzucic dominika tylko bo ona nie umiala by zajac sie takim malym dzieckiem jakim jest patryk... jak przyjezdza do mnie i wezmie go na rece to po 2 min nie ma juz sily, zreszta jak zaczyna plakac czy cos to niewie co robic. predzej to mysle ze bede ja brala do siebie zeby siedziala z dziecmi a my bedziemy cos robic, i wrazie czego bede blisko narazie zakupilismy dywan(wykladzine) dla chlopcow w samochody dominik jak go zobaczyl w sklepie to nie chcial bez niego wyjsc.
podoga paskudna wczoraj co chwile bylo jakies oberwanie chmur , raz deszcz a raz jakies sloneczko... dzis od rana mam ogrzewanie wlonczone a wcale go nie czuc bo jest tak zimno.
isabel mam siostre i teraz wsumie bedzie calkiem niedaleko ale jej to mogla bym podrzucic dominika tylko bo ona nie umiala by zajac sie takim malym dzieckiem jakim jest patryk... jak przyjezdza do mnie i wezmie go na rece to po 2 min nie ma juz sily, zreszta jak zaczyna plakac czy cos to niewie co robic. predzej to mysle ze bede ja brala do siebie zeby siedziala z dziecmi a my bedziemy cos robic, i wrazie czego bede blisko narazie zakupilismy dywan(wykladzine) dla chlopcow w samochody dominik jak go zobaczyl w sklepie to nie chcial bez niego wyjsc.
my jak kupilismy dom to na szczescie nic nie musielismy robic tylko wstawic meble, teraz powoli cos zaczynamy, musze powymieniac wykladziny na gorze. Najpierw myslalam o panelach ale lubie miec wykladziny, wiem ze to zbiorowisko kurzu i bakterrii ale co poradzic
hmm troche odpoczelam.dawalam Romkowi Asie jak tylko moglam,Pech chcial(hahaha) ze wczoraj wypadlo tez na niego gotowanie obiadudziewczyny skad macie prad i gaz?zastanawialam sie czy nie przejsc z scottish power na scottish hydro.
reklama
Ja mam scotish gas i jestem zadowolona ci z hydro byli u mnie i pierdzieli takie glupoty ze masakra. Obliczyli ze jak bede u nich to moge zaoszczedzic 500 funtow rocznie gdzie ja rocznie place jakies 700 wiec niby prawie za darmo, nie wierze. Poza tym juz 2 razy mielismy tak ze byla awaria, telefon odebrali bardzo szybko od razu zabrali sie do roboty i co jakis czas dzwonili i informowali ile to jeszcze moze potrwac wiec po tym zdecydowalam ze nie zmieniam. Mialam juz roznych dostawcow i z tych jestem najbardzie zadowolona, scotish power i npower ma taki burdel w systemie ze masakra, mialam z nimi mnostwo problemow niektore nadal po 3 latach jeszcze sie ciagnal. Scotish power chcial ode mnie pieniadze za prad gdzie prad mialam na klucz a oni chcieli zebym placili rachunki, jak do nich dzwonilam ze chce zeby mi zmienili licznik z tego klucza na normalny to sie mnie pytali w jakim kolorze mam klucz bo oni nie maja tego odresu w sytemie, mowie do nich ze fioletowy pisze na nim scotish power a oni ze to nie ich oni do tego mieszkania nic nie dostarczaja po czym do mie dzwonia ze mam zaplacic rachunek za prad a gaz caly czas do nich placilam, n power chcial ode mnie pieniadze za dwoch poprzednich lokatorow pomimo ze mieli w systemie podany stan licznika z data kiedy sie wprowadzilam i to nie ode mnie tylko od housingu mieli tez podane daty kiedy poprzedni lokatorzy sie wyprowadzili ze stanami licznika ale mimo wszystko chcieli ode mnie pieniadze bo na tym mieszkaniu jest zadluzenie, w koncu po liscie od prawnika sie odczepili
Podziel się: