reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
Czesc Wam

No jak pisalam wczesniej Barnimek mial goraczke chyba na zabki ale potem podwyzszyla sie do 40 stopni i jechalam do GP. Tam go zbadali i powiedzieli ze moze byc urine infection ale jeszcze dla pewnosci wyslali nas do szpitala. W Sick Children zbadali go i pediatra powiedzia ze ma tonsillitis czyli zapalenie migdalkow zwane angina.............
No podali mu przeciwgoraczkowe, pobrali swap z buzki i przepisali antybiotyk.........

Kurcze zawsze cos. Jak nie urok to .......

Zycze milego weeekendu-ja dzis do pracy ide.

witam sie i ja. co do becikowego to z pl mi sie nie nalezalo-pomimo zameldowania(ja i maz bylismy oboje zameldowani w pl) a tu sie nie nalezalo bo nie mialam tych zasilkow co potrzebne :) sarac sie mozna-moze akurat komus dadza:))
co do pylu to raczej paniki nie robie,smigamy nadal na 2-3 spacerki dziennie i czy wiatr czy deszcz to bez roznicy.wozek zawsze mam przeciez osloniety.nie zamierzam sie kisic w domu z powodu wulkanu ktory jest kawal drogi z tad a pyl kawal drogi nad nami heheheastmatycy powinni uwazac bardziej ale nie tylko na pyl ale tez na glowne ulice miasta gdzie stezenie spalin jest ogromne-wiec bez przesadyzmu dziewczyny:)

amelka na razie odsypia-pewnie jeszcze z 10 min pospi,my ogarnelismy mieszkanie i myslimy co dalej ehhh oboje z mezem mamy straszliwego lenia dzisiaj....

zdrowka dla Barnimka zycze...i oby sie juz wam te chorobska skonczyly bo ilez mozna;):*

Isabell co do zabawek ogrodowych żadna z nas ci nie jest w stanie odpowiedzieć jednoznacznie. Ponieważ ludzie sprzedają co im w danym momencie nie jest potrzebne a znaleźli gdzieś podczas pakowania rzeczy na sprzedaż, zależy po prostu od twojego szczęścia, i od pory o której tam się znajdziesz. Sunday market zaczyna się dokładnie o 8.30, panuje zasada kto pierwszy ten lepszy.

doveinred dużżżooo zdrówka dla barnima!!!

Kto tu mówi o panice z powodu pyłu?! Przecież nie powiedziałam żeby siedzieć w domu!!
Po obejrzeniu wiadomości zastanawiam się jak to może sparaliżować komunikację, jeżeli ten pył faktycznie utrzyma się przez rok. Poza tym mówili iż to była pierwsza erozja i może i być więcej, i że pierwsza wcale nie jest tą najwiekszą! Kurcze, nagle poczułam się bardzo daleko od Polski!! Jakoś trudno mi sobie wyobrazić iż loty mogły by po prostu być zawieszone, np. na pół roku!! To będzie szok!

A dziewczyny jak postępy w ćwiczeniach(i jak efekty)!!!!????

No dobra, ale to przez Mame Irenke-ona zawsze panikuje.
7-9 maja w Edim w Leith Links (park na koncu Easter Rd/Leith Walk) bedzie festyn dla dzieci.
Home page
beda darmowe i platne (ok 3,5-4 funtow) atrakcje,przedstawienia, muzyka, kawa, jedzonko,pokazy.Mnie osobiscie zainteresowal masaz dzieci i pierwsza pomoc dla malucha.Wyglada dosc ciekawie a jak bedzie ladna pogoda to mozna by sie wybrac cala grupa:)Isabell moze bys cos znalazla dla swojego Malego:)
Barmin biedny nadal sie meczy-duzo zdrowka kochanie.

Zaczynam sie zastanawiac czy nie odwolaja lotu moim rodzicom:( no w czwartek sie okaze.
We wtorek ide do lekarza na kontrol.Czy jest cos co powinnam sprawdzic czy o cos zapytac??Tak zeby mi nic nie umknelo:)

Cześć dziewczynki moim zdaniem też nie przesadzajmy z tym pyłem nie dobrze że się pojawił no ale cóż żyć trzeba dalej i na pewno nikt się nie zamknie w domu nie pozamyka okien i nie będzie tak siedział dobrze że zostałaś Emilcia bo i tak pogoda nie jest fantastyczna i babcia Irenka poczuje się doceniona :)
Emilia ja bym się zapytała o bioderka na pewno i o szczepienie na co będzie poza tym nie mam pojęcia z doświadczenia nic Ci nie powiem tylko domysły:)
Właśnie dziewczynki czy oni w szpitalu tutaj po porodzie sprawdzaja bioderka??? Bo powinny byc sprawdzone w szpitalu i po 6 tygodniach przynajmniej tak piszą w podręcznikach a to bardzo ważne
Doveinred biedaczek nasz jeden ale niestety tak to już będzie teraz będzie po kolei łapał wszystko co tylko można jak każdo dziecko współczuje mu bardzo bo ja miałam chyba z milion angin i wiem że to nie jest fajne
IsabellL niestety odkąd chodzę na Sunday market nie widziałam tam zabawek do ogrodu ale może trafisz tak jak mówi Asiek oni sprzedają wszystko co tylko mają zbędnego w domu

Do zobaczenia jutro na Sunday Markecie ;-). O ile pójdę hiii.

Dobranoc

A dziewczyny, te doświadczone, skąd wiadomo że odeszły wody płodowe? Jak ,,hlusinie'' to pewnie się domyślę, a jak się bedzie jakoś sączyć, a ja się niezoriętuję, że to te wody???A to ponoć niebezpieczne dla maluszka!! Czytałam, że tylko u 10 % kobiet najpierw odchodzą wody.
Jakoś zaczynam się martwić!!

całuję!!

reklama
Do góry