reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

hejka. U nas niezbyt Barnim ma goraczke raz jest 37.9 raz 38.6 . Ogolnie chtba zabkuje bo czesto widac ze go boli buzka ale goraczka troche wysoka. Nie wiem co myslec.

Co do tego pylu so nie mam pojecia mam nadzieje ze nic. Moim zdaniem bardziej trujace sa te wszystkie spaliny na spacerkach w miescie.

reklama
Czesc dziewczynki sliczna pogoda :-) Piotrek spi wiec mam chwile
U nas tez chyba zabki ostatnio biegunka i maly taki zlosnik,obgryza stol na okolo :no:
Pewnie Dziewczyny zawsze mozecie sprobowac tu czy tam,tez czasami zalezy od urzedu moim zdaniem.
Emila wlasnie czytalam ze pyl z chmur moze byc szkodliwy dlatego jak bedzie opadal to zalecaja siedziec w domu szczegolnie ci ktorzy maja problem z oddychaniem typu astma itd,dzis jak wyszlam z pracy to cos jak popiol pokrylo bude wozka i tak sie zastanowilam czy to mozliwe aby to z tej chmury:eek:
I wogole to nie wiem czy polecimy niby do niedzieli odwolane loty wiec musimy czekac nic przygotujemy sie i zobaczymy

Co to za pył dziewczyny? Ja nic nie słyszałam? Wogle to na nic dzisiaj ani wczoraj nie miałam czasu. Mój J zabrał się za ogródek, już zamówił deski więc w końcu nie będzie błota tylko cały ogród będzie wyłożony deskami a w niedzielę chyba wybierzemy się do ediego na ten sunday market. A można tam kupić zabawki ogrodowe?

Dzień dobry w ten kapryśny poranek!!!

W wiadomościach mówili iż ten pył jest nie bezpieczny dla astmatyków, ponieważ oddziałowuje na układ oddechowy. O dzieciach nic nie mówili choć dzieci miom zdaniem są o wiele bardziej delikatne, i nie aż tak rozwinięte, więc pewnie w jakimś stopniu może to być niebezpieczne.

Jakie plany na dziś??

Asiek-Jak widac z wiadomosci-siedzimy w domu:(zeby chociaz bylo wiadomo kiedy ten pyl opada i kiedy juz go nie bedzie.
Isabell ja tez nie wiedzialam-Mama do mnie zadzwonila:)
jutro moze uda mi sie dotrzec na sunday market-wreszcie

reklama
Do góry