reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
Witam z rana. Wczoraj mój chrześniak miał roczek więc cały dzień byłam zajęta a dzisiaj czeka nas szczepienie, 3 osobne szczepionki, oj jak ja tego nie lubię.
Emilia wszystko zależy od tego co ty chcesz kupić na chrzciny. Ja ostatnio w tesco widziałam cudną sukieneczkę taką właśnie na chrzciny i kosztowała 12 funtów

Hej
Isabell masz racje. te 185 to moge wydac na swoja kieckie ale nie dla malej:)Ja swoja ponosze dluzej niz ona:)
Chcialam odkupic sukienke Amelki bo jest poprostu cudna ale moja kruszynka potrzebuje cos mniejszego.Zajrze tez do TKMaxxa.
Postanowione-14/6 lecimy do Polski.Po poltora roku przerwy.Zamowilam bilety, teraz tylko telefon do ksiedza i moge isc na zakupy:D

Isabell lata temu pytalas o cyrk w Edim.Napewno bedzie jakis w czasie festiwalu( byly juz rosyjski i chinski).A teraz na Ocean Terminal sa jakies karuzele.Widzialam plakaty.
http://www.oceanterminal.com/whats-on.asp?s=2&id=OCT-F100240
Ale troche zamulilam-sa tylko do 11/4.Przepraszam

Czesc dziewczyny.
Dlugo mnie nie bylo i jakos nie mialam czsu.
Rudzia moje gratulacje nareszczie razem, powodzenia i ucalowania dla malego.
U mnie dobrze jakos zmeczona bylam po pracy w weekend a tydzien tak szybko mina i juterko znow musze tam isc. Czuje sie dobrze, zero wymiotow i takich tam dokuczliwych spraw.
Wczoraj Barnimek znowu sie zle poczul nie wiem co mu bylo, mial jakis nagly napad bolu i trzymalo dosc dlugo, potem zasnol na rekach zmordowany - dzis jest jak narazie wszystko dobrze.

Co do ubranek to zalaczam zalacznik to to mial Barnim na chrzcie.

Załączniki

• DSCF8016..jpg
    DSCF8016..jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 28
  • DSCF8007..jpg
    DSCF8007..jpg
    35,9 KB · Wyświetleń: 26
Ostatnia edycja:
Mały Barnimek kochany on to zawsze dobrze wygląda:)
Co do ubranek do chrztu to poczekam aż się mały urodzi szczęśliwie i może zamówię coś z ebaya, ale ceny w Polsce to przesada jak dla mnie tylko na jeden raz żeby tyle trzeba było zapłacić masakra jakaś.

Czesc dziewczynki cos pogoda sie popsula,rano bylo tak ladnie:-(
Emilka przepraszam cie ale dopiero zajrzalam wiec dzis na spacerek juz chyba za pozno bo Piotrek wlasnie zasnal ale moze poniedzialek co jak by ci pasowalo???kurcze tyle czasu minelo a ja nie widzialam Joasi:zawstydzona/y: no i przeczytalam juz Kod Leonarda Da Vinci troche to trwalo ale sie udalo wiec ci oddam ksiazki:-)
Deveinred super ze dobrze sie czujesz i oby wszystkie te dolegliwosci cie ominely i duzo zdrowka dla Barniego,biedulek:-( a co do ubranka to slicznie wygladal zreszta niezly z niego przystojniak:tak:
Piotrek mial na sobie biale cos jak spiszki tu kupilam wlasnie w tkmaxx i sweterek ale w pl juz kupilam i czapeczka ale bylo strasznie cieplo wiec sie nie przydala:-)

Dziewczynki co się z Wami dzieje nikogo tu nie ma ????!!!!!!
No ja właśnie wstałam jem śniadanko i ruszam na skana szczerze mówiąc to się denerwuje co tym razem wymyślą i szczerze mówiąc chciałabym żeby się okazało że ten mój maluszek troszkę przytył w sumie to ma jeszcze czas jeszcze dokładnie miesiąc ale jak oni tak mówią że ja jestem za szczupła i że on będzie mały to aż mi się coś robi aha no i wieczne pytanie a chorowała Pani na anoreksje?? A ja sie robię bordowa bo ile razy można powtarzać że całe życie taka byłam nigdy nie przekroczyłam 52 kg moja mama i mój tata wyglądali i wyglądają tak samo, no ale oni mi nie wierzą że ja mogę zjeść konia z kopytami i dalej nic. Więc ciekawa jestem co teraz mi powiedzą.
Jak wrócę ok 12 to dam Wam znać co i jak mam nadzieje że będzie dobrze

Cieszę się Ewa, że Maluszek rozwija się prawidłowo!!! Ciesz się z tego, że masz możliwość oglądać go co miesiąc. Prawda, że jak pytają po raz setny czy masz anoreksję, pewnie wk.... a z drugiej strony, ach cóż za piękna chwila zobaczyć maluszka.... Już nam nie długo zostało ;-) , głowa do góry!!

reklama
Czesc dziewczynki i ja sie melduje,my dopiero niedawno do domku wrocilismy,wogole to taka fajna dzis pogoda:-)
Ewa ciesze sie ogromnie ze maluszek dobrze sie rozwija i nic sie nie martw tylko odpoczywaj juz na prawde wam dziewczyny tak niewiele zostalo:tak:
A my w nastepny poniedzialek do polski lecimy i troche sie stresuje ale mam nadzieje ze bedzie w miare fajnie:-)

Do góry