reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
Ja akurat co do hormonów to nie jestem przekonana. Słyszałam że plasterki są bardziej szkodliwe niż tabletki, ale nigdy nie stosowałam więc nie doradzę

Ja akurat co do hormonów to nie jestem przekonana. Słyszałam że plasterki są bardziej szkodliwe niż tabletki, ale nigdy nie stosowałam więc nie doradzę

no wlasnie ja tez nie dlatego chcialam poznac zdanie innych co o tym mysla..... i co jest lepsze.... pomyslec nad tym musze bo naprawde nie chcialabym zadnych niespodzianek teraz;-);-);-)

witam Kochana moje najdroższe mamusie :-)
Co do antykoncepcji to chcę zrobić tak jak Rudzia - nie zażywam już leków od 4 lat i po ciąży też nie zamierzam bo chcialabym mieć 2 maluchów w ciągu dwóch lat.
Moja koleżanka założyła sobie spirale i jest zadowolona ja nie mam przekonania co do spirali i chyba zdecydowałabym się na tabletki.
Co do krzesełka to kupuj jak jest tylko okazja:-)

Ja dopóki karmiłam Kube nie brałam nic i było ok a potem miałam spirale i ogólnie też było ok tylko okres bardziej obity, czasami plamienie i czasami dyskomfort.
Rudzia ja też o tym słyszałam i niby tak jest ale nic nie jest 100%. Njagorsze że możesz zajść w ciąże zanim dostaniesz pierwszy okres.
Ewa dzięki ale do Aberdeen mam spory kawałek poza tym to to zwykłe polly a te są używane na ebay

Hejka,
ja narazie czekam z krzeselkiem:)
Za to zaczelam sie zastanawiac nad porodem w wannie:)a przynajmniej probie:)
Rudzia prace masz zajebista:)Nie zazdroszcze. Wykorzystuja sytuacje jak tylko moga i az sie prosza zeby zrobic porzadna awanture.

oj tak :) nie ma czego zazdroscic Emilia... :) robia ze mnie idiotke na kazdym kroku potem szefowa mowi na moj temat takie a nie inne rzeczy... ale ja bynajmniej mam czyste sumienie i postanowilam sie tym nie przejmowac.... ;)

no tak ja jeszcze bym chciala jednego babla ale to za jakies 5 lat nie wczesniej... mam nadzieje ze tym razem trafi sie dziewczynka :) i dlatego zdecydowalam sie ze cos bedzie trzeba wybrac bo na szczescie to nie ma co liczyc tak dlugo ;)

reklama
Hejka moje kochane.
No cisza straszna wiem sama jakos mam malo czasu ostatnio i mnie jakos to przeraza.

Nie wiem czy wam pisalam ale bylam u HV i powiedziala ze narazie nie jest zmartwiona waga Barnimka lecz umowila nas na wizyte na 4 tego lutego i wtedy go zwarzymy i zmierzymy, jezeli nie przytyje za duzo wtedy trzeba bedzie jechac do szpitala na wizyte z dietetykiem.
Kazala sprobowac koziego mleka ale jakos bez rewelacji...... po dodawaniu troche cukru maly wiecej pije bo oczywiscie slodkie.....

Rudzia- ty to masz sytuacje w pracy, nie zazdroszcze.....
Co do tabletek to kiedys bralam pewnie z 6 lat temu.... wiec pewnie bedzie jak zawsze , seks tylko raz w miesiacu i prezerwatywa.... hi hi hi.

Emilia sa tez sle strony porodu w wannie.
- nie mozesz mniec znieczulenia
- mozesz zlapac infekcje (z wody czy ze zle domytej wanny)

Magda no moj ma 9 mies i nosi niektore bluzki 0-3

Do góry