reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
Ojej, ale sie porobilo.Nie bylo mnie caly dzien a sie rozpisalyscie:)Szok.
\Ja sie melduje na kawce, moze z Agnieszka.Czyli 11.30 u Ewy.Wyruszam z domku 11.15 zabrac kogos po drodze?:)
Musze przetrawic wszystkie wiadomosci bo jakos slabo to wszystko do mnie dochodzi.\
Witam nowe Mamuski:)

Witam z rana, właśnie próbuję wypić kawkę ale moja niunia domaga się uwagi co chwilę, albo już po prostu zaczyna gaworzyć, nie wiem sama
honda no wszystko zależy kiedy bukujesz samolot, nas na święta autem wyszło taniej niż samolotem, a co do psa to byś się musiała zorientować jak to jest na promie, z tego co wiem to na tym z dover raczej nie ma problemu ale na tym z newcastle to jeszcze nie widziałam psa. My naszego zawszer zostawiamy z sąsiadami.

Czesc kobitki :)
Oho pogoda porazajaca normalnie, ale za to jak sie dobrze spi ;-) tak mi ciezko wstawac, z checia zostalabym do poludnia w lozku....
Honda, ja to z Perth jestem :happy2::cool2: no takze jednak prawie na koncu A9tki :-D

Ja dzisiaj sie biore za porzadki, prania sie znowu nagromadzilo, ze hej. Co do pieniedzy i wydatkow to nic nie mowcie, moj M. wlasnie zarobil kolejny mandat... za rozmowe przez komorke, pacan jeden. No ale w koncu przeszedl calkiem na wlasny interes i jak narazie nie narzekamy, oby tak dalej :)

Ja juz mysle o ogrodzie, powoli jakies zonkile trzeba by wsadzic :-)

Dzien dobry .witam w ten barowy poranek:)
Ja juz o 5 mialam pobudke na siusiu i koniec spania!!!Co za bol.po poltorej godz udalo mi sie zdrzemnac ale tylko chwilke wiec teraz chodze troche do tylu.Zapowiada sie ciekawy dzien.
Ewa- z tego co wiem nie musisz wracac do tej samej pracy po macierzynskim,ale musisz im dac normalne wymowienie.W 25 tyg musisz ich powiadomic kiedy chcesz isc na macierzynski i juz wtedy mozesz im zaznaczyc ze nie wracasz do przacy.To nie wplywa na twoje warunki pracy i wysokosc macierzynskiego.Inaczej moze to wygladac w budzetowce.
Jak przegapisz paczke to przez internet mozesz ich poprosic o ponowne dostarczenia na twoj adres albo na najblizsza poczte.
Jesli chodzi o benefity to my skladalismy tylko o dodatek mieszkaniowy, ale za duzo zarabiamy.Podanie dostalismy w councilu na royal mile i tam tez oddalismy.Mozesz sie tez tam umowic z doradca.
Kravat tak mnie natchnelas ze kupilam soebie zonkile w doniczce:)Juz kwitna!!

Oj paskudny dzionek dzisiaj, najchetniej spedzilabym caly dzien w lozku ale Maja juz nie jest taka chetna do lezenia. co do macierzynskiego i powrotu do pracy to nie wiem jak to jest na 100% ale u mnie bylo tak ze gdybym zaznaczyla od razu ze nie wracam do pracy to nie dostalabym normalnego macierzynskiego

reklama
Do góry