reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
Hallo jestem jestem :-):-):-)
cisza u nas narazie na forum:-D.Kazda korzysta z pogody piéknej wiosennej w Szkocji:-D.Jakos pogoda nam sie poprawila:-)cieplutko :-)a jeszcze nie dawno snieg lezal . Co tam u Was dziewczynki slychac? U nas po staremu koncza sie dni wolne i od poniedzialku znowu do przedszkola,:-)ja sie ciesze troszke wolnego bede miala:-);-)
Pozdrowionka i buziole dla wszystkich;-)

Ja caly czas podczytuje ale z vena do pisania to roznie bywa:-)
U nas od dzis ferie w domu normalnie dom wariatow:tak:mlody marudny a jak ze mna jest to aniolek:-)zaraz na jakies zakupki sie wybieramy.

halo halo kobietki jestem!!! sie melduje!!!
cholinder jasny, komputer mi padl i bez neta musialam wydolic tyle czasu :( no ale juz mamy nowy wiec moge smigac.
Kurcze u Was tez pogodynka sie popsula..., a juz tak slicznie bylo, tydzien czasu slonce i tu nagle snieg, gdzie ta wiosna, chyba zabladzila hehe
buziaki dla was lece malemu obiadek zrobic, poki spi :tak::-)

a powiem ci ze bardzo fajnie i im dluzej tu jestem tym bardziej mi sie tu podoba. Jedynie co bym zmienila to komunikacje, w Londku jest fantastyczna , no ale nigdy nie moze byz az za dobrze hihihi, no i jeszcze brakuje mi towarzystwa, tam bylismy juz troszke i zawarlam pare fajnych znajomosci, przedewszystkim z forum, super laseczki, a tutaj mam co prawda szwagierke do pogadania ale wiesz, chcialabym kumpelke, znajoma, przyjaciolke taka moja, hmmm moze sie znajdzie, zrobi sie cieplo zaczne biegac na plac zabaw to moze jakas mamuske dorwe, mam nadzieje.
U M. w pracy wszystko gra, cale szczescie, bardzo raniutko zaczyna (o 5) ale za to pare minutek po 15 jest w domciu :-) co mnie bardzo cieszy bo i zakupki zdazymy zrobic i na spacerek sie wybrac.
U lala ale sie rozpisalam hihihi lee malemu ziemniaczki wstawic, bo zaraz powinien wstac.
Buziolki

reklama
Witamy z powrotem Justyna:-).Super ze u Ciebie wszystko w porzadku podba ci sie i wogule.Macie racje co z ta pogoda sie porobilo:crazy:.Taka ma byc wiosna:no:.iech wroci to ciepelko ze mozna gdzies wyjsc na plac zabaw i wogule.Pozdrowionka i buziole dla was ;-)

Do góry