reklama
Hej dziewczynki u nas wszystko wrocilo do normy,tylko troche oslabieni jestesmy
Deveinred cos ty teraz wszedzie ten wirus panuje wiec pewnie dopadl malego a pozniej my od niego wiesz jak to male dzieci szybko wszystko lapia a my tez bylismy na zakupach wiec sie nie martw
U nas kupki robil moze nie az tak rzadkie ale za to straszny mialy zapach i tez nie za bardzo chcial jesc to gp dal nam takie saszetki na uzupelnienie soli i innych witamin ale na szczescie po maly Piotrkowi wraca apetyt:-)
Fajnie ze snieg pada maly nie mogl sie napatrzec
My oststnie zakupy w weekend i zabieram sie do gotowania
azorek bedzie dobrze,ja tez sie stresowalam ale na szczescie lecialam z mezem i dobra wiadomosc bo wiadomo przykro by bylo jak byscie musieli byc osobno na rocznice
Deveinred cos ty teraz wszedzie ten wirus panuje wiec pewnie dopadl malego a pozniej my od niego wiesz jak to male dzieci szybko wszystko lapia a my tez bylismy na zakupach wiec sie nie martw

U nas kupki robil moze nie az tak rzadkie ale za to straszny mialy zapach i tez nie za bardzo chcial jesc to gp dal nam takie saszetki na uzupelnienie soli i innych witamin ale na szczescie po maly Piotrkowi wraca apetyt:-)
Fajnie ze snieg pada maly nie mogl sie napatrzec

My oststnie zakupy w weekend i zabieram sie do gotowania
azorek bedzie dobrze,ja tez sie stresowalam ale na szczescie lecialam z mezem i dobra wiadomosc bo wiadomo przykro by bylo jak byscie musieli byc osobno na rocznice
Deveinred tylko wiesz co maly dostal dla tego ze bardzo malo pil mleka i to wszystko nic iwecej nie chcial a twoj maluszek to chyba jadl cos oprocz mleka co?bo wczoraj bylam u gp i powiedziala mi ze jak juz wicej pije to nie musze dawac ale prawda co gp to inny,ja jestem zadowolona ale szkoda mi Barnimka bo pewnie sie juz meczy z ta biegunka a i waga pewnie nie rosnie jak trzeba oby szybko mu przeszlo
azorek84
mama Amelii 2009
witam zrana:-)ale mamy zimowo slicznie

moj maz wlasnie do pracy wychodzil i pomagal z facetami z budowy wypchnac auto sasiada bo slizgawa taka ze nikt po gorke podjechac nie moze

a ja mam stresa przedwyjazdowego
czysci mnie od 2 dni ze do niedzieli rana to jak patyk wysuszona bede;-)
zawsze przed wyjazdem tak mam
Amelka wczoraj jakas dziwnie grzeczna byla
ani razu nie smarowalam dziaselek zelikiem,nie podalam lekow przeciwbolowych
normalnie inne dziecko jak jej nic nie dokucza
:-):-)oby juz tak zostalo bo szkoda tej naszej kruszynki

moj maz wlasnie do pracy wychodzil i pomagal z facetami z budowy wypchnac auto sasiada bo slizgawa taka ze nikt po gorke podjechac nie moze

a ja mam stresa przedwyjazdowego

Amelka wczoraj jakas dziwnie grzeczna byla

gasiorek- no Barnim troche jadl ale mleka nie chcial pic bo wiadomo ze laktoza wzmaga biegunke i wymioty wiec maly jakos wiedzial ze nie moze. Jak bylo dzisiaj? Lepiej?
azorek- no i bedzie wiekszy stres , to chyba kazdy ma i normalne.
Ja zawsze w dzien wyjazdu mam rozwolnienie
Dobrze ze malutka ma chwilke wytchnienia od bolu bo szkoda kruszynki.
A u nas wczoraj jak juz azorek wspomniala padal snieg, w nocy byl mroz no i jest do teraz wiec u nas wyglada bialo.
Barnimek juz coraz lepiej raczkuje i nawet zaczol wstawac sam w lozeczku.
Z jedzenia zauwazylam ze uwielbia chlebek z maselkiem no i czasami dostanie troche kielbaski czy pasztetu na chlebek to tez jest w niebo wziety.
Trzymajcie sie wszystkie cieplutko w ten zimny dzionek. Milego dnia.

azorek- no i bedzie wiekszy stres , to chyba kazdy ma i normalne.
Ja zawsze w dzien wyjazdu mam rozwolnienie

Dobrze ze malutka ma chwilke wytchnienia od bolu bo szkoda kruszynki.
A u nas wczoraj jak juz azorek wspomniala padal snieg, w nocy byl mroz no i jest do teraz wiec u nas wyglada bialo.
Barnimek juz coraz lepiej raczkuje i nawet zaczol wstawac sam w lozeczku.
Z jedzenia zauwazylam ze uwielbia chlebek z maselkiem no i czasami dostanie troche kielbaski czy pasztetu na chlebek to tez jest w niebo wziety.
Trzymajcie sie wszystkie cieplutko w ten zimny dzionek. Milego dnia.
reklama
Czesc dziewczyny
Ja zawsze przed wyjazdem do Polski dostaje swira ze jestem gruba
, no jakby jestem i tak ale tu mi to nie przeszkadza
Wczoraj wieczorem bylam na spotkaniu z fizjoterapeutka, fajna babka teraz probuje sie umowic na wizyte do niej.Dalej atakuje mnie nerw w plecach i pachwinie
Teraz juz wiem od czego wiec zaczynamy wprowadzac zmiany.Zadnej zmywarki!!!i lezenia z nogami do gory
doveinred Tata powiedzial ze sie uczy bo jak tu przyjedzie to bedzie mu latwiej sie z wnuczka dogadac
mam nadzieje ze zartowal i tak naprawde sie tym nie martwi.Ale dobrze ze ma zajecie i sie rozwija.Jaki byl wczoraj dumny z kilku slow, ktorych sie nauczyl.
Rozgladam sie za plaszczem i juz sama nie wiem czy kupic ciazowy czy normalny?
Ja zawsze przed wyjazdem do Polski dostaje swira ze jestem gruba
Wczoraj wieczorem bylam na spotkaniu z fizjoterapeutka, fajna babka teraz probuje sie umowic na wizyte do niej.Dalej atakuje mnie nerw w plecach i pachwinie
doveinred Tata powiedzial ze sie uczy bo jak tu przyjedzie to bedzie mu latwiej sie z wnuczka dogadac
Rozgladam sie za plaszczem i juz sama nie wiem czy kupic ciazowy czy normalny?
Podziel się: