reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Hej dziewczynki!!
Witam oczywiscie nowa mamusie. Az serce rosnie ze nasze forum tak pieknie sie rozrasta.:tak::tak::tak:

Isabell trzymam kciuki za dopakowywanie sie dzisiaj, smaczne jedzonko na droge i spokojna podroz. Jak bedziesz mogla odezwij sie jak dotrzecie do domu. Jestem bardzo ciekawa jak Mala zniesie podroz. Oczywiscie trzymam kciuki!!!
Mnie to czeka w poniedzialek...dzisiaj zaczne robic liste aby o niczym nie zapomniec.

Kiepsko dzisiaj spalam. Julke chyba swedziala buzka bo po nocnym cycu ciezko jej bylo usnac i byla bardzo niespokojna. A do tego mamy dzisiaj troche spraw do pozalawiania w miescie wiec raczej nie odpoczne...

Isabell ucz koniecznie mala spania w swoim lozeczku. Powiem Ci ze u nas konsekwencja zdala egzamin. Fakt ze wstawalam za kazdym razem w nocy na karmienie i nie raz mialam dosc. Konsekwentnie usypialismy ja za kazdym razem w lozeczku nawet jak baaaardzo nie chciala. Teraz usypia bez zadnych problemow. Kapiel, butla, kolysanka i dziecka nie ma :) az jestem normalnie dumna z siebie he he he

reklama
Matka - racja im wczesniej dzidzia sie przyzwyczai do samotnosci w lozeczku tym lepiej. Z doswiadczenia wiem ze Barnim byl wogole nie przyzwyczajony a jak go polozylismy na chwilke nawet nie po to by spal to ryk w niebo glosy:sorry:.
Tobie kochaniutka tez zycze udanej wyprawy do Polski.

Jak tak was czytam to tez bym pojechala no ale coz, ,praca jest zaczeta a urlopu bym nie dostala. Ale nie jest zle , spedzimy ze znajomymi w milym gronie.
Dzis siedze sobie chwilke na kompie jak malutki sie bawi na macie i po chwili slysze huk!!!! wiecie co to bylo....??? Tak byl to odglos choinki ktora miala spodkanie z podloga:sorry: a w choince kto? no zgadnijcie:confused2: tak, oczywiscie ze Barnim. Chwilka a on juz sie dorwal i doraczkowal do choinki. Ale byl zdziwiony!

Dziewczynki bardzo nie dziękuję za życzenie spokojnej podróży podziękuje jak dojadę będę miała internet więc postaram się wpadać jak najczęściej jak rodzinka i znajomi na to pozwolą:-)
Ja dzisiaj zaczynam od skanu trochę mam stresa nie powiem jak zwykle żeby było ok później praca i pozostawili mnie samą na zamknięcie więc zamykam później ide w nocy oddać klucze (4 drzwi dalej więc nie ma problemu), kąpiel w domu dopakowanie rzeczy zrobienie kanapek i w drogę a mój mąż mam nadzieję że będzie spał przez ten czas musi nas bezpiecznie dowieść do domu:-)
Emilia mówiłam wam że ona jest nienormalna teraz możesz powiedzieć że jest:-) (mówie o szefowej) dziękuję za książki tylko zaczęłam czytać i nie wiem czy nie będzie jak dla mnie za straszne heheheheh
Doveinred mój kochany rozrabiaka wiedziałam że choinka pójdzie pierwsza niestety kochana teraz chowaj wszystko co pod ręką
Justaa witamy na forum no chyba najbliższy termin ma Emilia z Rudzią ale nie jestem pewna

Dzien dobry:-) U nas od rana dzień porządków- okna umyte w końcu...już ledwie co było przez nie widać:laugh2:
Doveinred-ja żałuje trochę, że tak wcześnie rozstawiłam choinkę- nasz była na ziemi już dwa razy i mówiąc szczerze...wygląda teraz tragicznie...jakby w nią huragan uderzył:eek:
Ewa powodzenia na skanie:)

No nasza jeszcze tragicznie nie wyglada. Pewnie pozniej bedzie ale naszczescie sztuczna wiec nie ma problemu tylko dekoracje na innych miejscach oczywiscie- nici z ladnego ukladu babek:sorry::-D:-D:-D

Witam kolezanke z basenu!
Czesc dziewczyny,
Zycze bezpiecznej i spokojnej podrozy.Ach tak wam zazdroszcze-tylko sie im nie dajcie!!!Glowa do gory"Mama" ,czyli ty, wie lepiej!!!
I wracajcie do nas szybciutko!!

Wczoraj zaliczylam impreze choinkowa.Fajnie bylo.Dostalam nawet pozwolenie na malego Guinessa, podobno ma duzo zelaza??Lubie ale sobie odpuscilam.
Widze ze choinki w niebezpieczenstwie!!Co robic one tak ciekawie wygladaja ze kazdy chcialby je obejrzec z bliska:)
Lece zmywac...

reklama
Wszystkiego naj naj naj dla Amelci już duża dziewczynka:-)

Wróciłam ze skanu na pół godzinki i wiecie co będzie chłopiec mój skarb mały.
Wszystko było widać tak super rączki nóżki wszystko skan trwał 35 minut i Pan uczył taką pania jak to robić i powiedział że jestem świetnym modelem bo mam tylko skórę i dziecko mówię Wam co za przezycie:-) nie opisze nikomu ale Wy wiecie jak to jest.

No i rodzimy parami Rudzia chłopca Emilia dziewczynkę później Ja chłopca i Asia dziewczynkę i terminy prawie takie same ale będzie opowiadań super.

Niestety do pracy muszę zmykać i wrócę w nocy i jedziemy więc pewnie odezwę się już z Polski:-)

Do góry