reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Deveinred ja mysle ze nie ma co sie przejmowac bo dla mnie to chore kazdy ma swoje zdanie i ma prawo je wyrazic czy sie to innym podoba czy nie a kazdy ma inne metody i zasady wychowawcze i nie ma co dyskutowac ale posluchac mozna;-)
ja urodzilam sie 1 kwietnia bylam niespodzianka dla taty bo,maialam urodzic sie 10:-D
Emila odnosnie tego badania to lepiej pogadac z gp albo prywatnie w jakiejs klinice np.bupa ale to sa koszty
ja juz od rana zastanawialam sie czy mnie pech spotka ale narazie nic odpukac:-Dmoze jakis horror leci dzisiaj z tej okazji bo uwielbiam takie filmy cala ciaze nie moglam nawet sobie odmowic:-D

reklama
doveinred uważam że to kwestia mleka jeśli nic innego poza nim nie zmieniłaś, ale nie oznacza to że to mleko jest złe, po prostu twoje dziecko tak reaguje na zmiane. Oczywiście decyzja należy do ciebie ale możesz sie wstrzymać tak ok 10 dni z kolejna zmiana i wtedy zobaczyc co sie bedzie dzialo, po prostu organizm musi sie przestawic.

Tak swoja droga to ja bede sprowadzac sobie bebiko z Polski, moze to smieszne ale wiem ze to mleko jest dobre a do tych tutaj jakos nie do konca jestem przekonana.

deveinrde ja tez mysle ze to od mleka ja wczesniej tez zmienialam na inne a potem na to samo tylko dla dzieci glodnych i tez mnial zatwardzenie,jak juz nic nie pomagalo a nie mialam czopkow to niestety ale termometrem musialm wywolac,poczekaj jeszcze troche moze akurat sie przyzwyczai
ja podaje aptamil i u nas sie sprawdza

Ja daje Aptamil z tym, że to to samo właściwie co polski Bebilon z tego co się orientuję.
Co do zmiany mleczka to zgadzam się z Isabell- warto troszkę odczekać i sytuacja powinna się unormować. Jak ja zmieniałam Ali mleko, a potem kaszki, to za każdym razem były kilkudniowe problemy z kupkami, a potem już wszystko ok:tak:
A co do dyskusji na forum-czasem chyba się w nie nie wdawać- kiedy raczyłam tu wyrazić swoją opinię(odmienną niż opinia innych mam) i zostałam potraktowana koszmarnie...jak wyrodna matka. Jakaś tu mentalność czasem panuje na zasadzie- jak nie jestes z nami to jesteś przeciw nam...:dry:

Ja w kolejny piątek kończę również o 14! Aczkolwiek 27 to już zaczynam o 14, więc nie da rady, (jak by co to mogę się spróbować zamienić).

Ciebie Joga wyciszyła a ja jestem pełna energii :-). Idę zmywać ;-).

A co we wtorkowy basenem? ;-) Ja mam wolne!

A lody byłłłyyyy pyssszzzznnnee!

Witam z rana. No Barnimek cie obudzil dzis o 4 tej i o 5 jeszcze raz zasnal na 1,5 godzinki, rozmawiac mu sie zachcialo.:sorry:
Almani masz racje nie ma co pisac swojej opini bedac nawet otwartym na innych ludzi zdania prowadzi to do niczego a tylko tak obsmaruja ze jestes wtedy najgorszym czlowiekiem i w tym matka..
Asiek-Emilia fajnie ze udal wam sie wypad na ta joge:-D
Z tym mlekiem to chyba bedzie trzeba przezyc bo tak czy tak musze mu zmienic, wiec nie ma co dokladac choc bidulek taki:-(

No u mnie zaczyna sie weekend z G wiec pewnie znikne na czas weekendu. Trzymajcie sie cieplutko w ta brrrr pogode. Nie nadziergajcie za duzo.:-D

Dzień dobry:-) Ja tylko na chwilkę- o 11 zostawiam Alunie z babcią i ide się cieszyć byciem tylko we dwoje z moim Jarkiem...:-)
Udanego dnia wam życzę:tak:

reklama
hej .chcialam sie przywitac i zapytac czy znajdziecie miejsce na kolejna mamusie??:-)
mieszkam w Edi i tak jakos smutno samej z maluszkiem jak sie innych mam z okolicy nie zna:zawstydzona/y:
a co do bio oil-to jest drogi ale na ebayu mozna tanio kupic-2 duze butle za 20Ł:tak:ja tez kupowalam i sie oplaca:tak::-)

Do góry