reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
dobra dziewczyny lece na to pogotowie dentystyczne-z mezem.
Dajcie znac jakbyscie cos wiedzialu o usg piersi lub mammografii w szkocji:)
Dzieki

Emilia ja niestety nic nie wiem, może poszukaj na necie lub zapytaj gp.
Ja poranna gimnastykę już załatwiłam. Kilka skłonów i przysiadów do szczeniaków i aby po nich posprzątać, odkurzanie i mycie podłóg a teraz spacer. zaraz zasiadam z książką i kawą. Potem ewentualnie czekają mnie zakupy cotygodniowe.
A co do dzieci to myśmy mieli taki okres że popuścilismy trochę Kubie i potem każde wyjście do sklepu to była masakra aż wiecie co poskutkowało???
Mieliśmy dziewczynę która zajmowała się przez jakiś czas Kubą i jej też robił takie szopki w sklepie, autobusie itd więc pewnego razu w sklepie jak on sie położył na podłogę zaczął płakać, walić rękami i nogami to ona zrobiła to samo:laugh2::laugh2::laugh2:. Ale od tej pory się skończyło. Teraz co prawda mamy etap uciekania i ganiania między półkami bo sklepie to najlepsza zabawa, albo wrzucanie do koszyka przeróżnych rzeczy ale już nie ma czegoś takiego ja to chcę i już

No a my Cie Isabell jeszcze podkrecamy codziennie :)
dziewczyny od dzisiaj przestajemy sie pytac o porod Isabell...Dzidziol zobaczy ze nie wzbudza w nas zainteresowania to moze sam zechce wyskoczyc i ulzyc mamie wczesniej.
A wlasnie właśnie dzisiaj do mnie dotarlo ze to 13 i piatek. A dla mnie to bedzie szczęsliwy dzień...tak sobie postanowiłam :tak::tak::tak::tak:

Kurcze trzynasty piątek, a ja jeszcze nic nie stłukłam ani nie pkłóciłam się z Jarkiem...chociaż...mycie naczyń jeszcze przede mną, a Jarek za kilka godzin wróci z pracy, więc wszystko jeszcze może sie zdarzyć:-D Alunia zakryła się kocykiem, zgniotła pieska i śpi...jest wtedy słodka:tak:

Moje dziecię dzisjaj tez słodkie :) no łaskawa jest dla mamusi. Nie dość, że spokojnie zjadłam sniadanie, mialam cza na kawe i forum to posprzatałam mieszkanie, poodkurzałam i nawet zaczełam juz obiad przygotowywać...no no no jestem zaskoczona.

13 w piatek!!!!! nawet nie zakumalam ze to taka data, jakos ostatnio na innym swiecie zyje:-D. Humorek u nas ten sam, malutki rowniez ma problemy znow z kupka. Niestety musialam urzys czopka na zatwardzenia i po 3 razach wyproznienia rowniez mu jest lepiej.
A co do wychowania to wlasnie sie sprzeczalam ostatnio z dziewczynami na https://www.babyboom.pl/forum/relac...owe-nie-samo-co-wychowywanie-bez-bicia-11594/ tym linku. I do wniosku doszlam ze nie ma co dyskutowac i podawac swoje zdanie bo i tak Cie zjada:-( i sie uwiesza, a czlowiek tylko chcial przedstawic swoja opinie......

reklama
W zwiazku z tymi zatwardzeniami - czy moze byc to spowodowane tym ze zmienilam mleko. Urzywalam cow and gate nr1 i zmienilam na nr3 , moze od tego?

Do góry