reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Matka- to chyba telepatycznie sie dogadaly nasze skarby:-D

Pewnie zly dzien jak kazdy czasmi albo jakiec zabki? tez moze byc (choc wiekszosc spraw zwala sie na te male biale w buzi):-D zobaczymy.
Juz jest tatus wiec jakby co to oddam go na chwilke jak wroci z pracy.
Isabelll widzialam ja rano , byla palilo sie zielone swiatelko.

reklama
Hej dziewczyny cos te nasze dzieci marudne:-)Potrus tak mi wieczorem dal od 19 tak zaczal plakac ze nie moglam go uspokoic w koncu zmeczony poszedl spac,juz sama nie wiedzialam czy to te zeby bo tez wpychal paluszki do buzi czy jeszcze po szczepionce,dzisiaj jest lepiej,zaraz moze usnie ale nie pokoi mnie jego temp.bo teraz znowu jest niska 35,wczesniej tez ostatnie tygodnie taka mial ale nie jestem pewna czy to termometr nawala ale jak wykazal goraczke to chyba dziala, wiec chyba pojde z nim do gp:-(
nam seksik chyba pomogl i urodzialam w terminie:-D:-D:-D
A my tu codziennie z nadzieja ze Isabell moze na porodowce:tak:
oj tak z malymi to trzeba uwazac ja to zawsze sie boje tych sklepow teraz jest moze maly jeszcze ale wyobrazam sobie co bedzie jak juz zacznie biegac chyba smycz mu kupie bo cos mi mowi ze to bedzie urwis i raczej nie ma po kim byc grzeczny:-D:-D:-D

Hej
Jestem jestem
Tylko tradycyjnie rano dużo do zrobienia, na szczęście to ostatnie dni ze szczeniakami bo już nie mam do nich siły.
Dziewczyny seksik był i nic a niewygodnie przy tym jak cholera. Jak już pisałam wypróbowałam chyba wszystkie metody i nie pozostaje nic innego jak czekać :-:)-:)-(
U mnie dzisiaj jak narazie ładna pogoda więc jak się ogarne z porannymi porządkami to wybieram się na spacerek.

Dzień dobry wszystkim:-)
Co do ząbka-coś nie chce wyleźć do końca i czuję, że się trochę pomęczymy...Alunia też marudzi od rana...uf...czasem ma taki nastrój, że nawet nie chce żeby ktoś jej przeszkadzał w zabawie i sama sobie urzęduje w łóżeczku czy też na kołderce na ziemi...a czasem ma tak, że trzeba ją nosić, zabawiać i w ogóle nawet na chwile z pokoju wyjść nie można:dry:
I ma takie zwyczaje, że jak odkłada się ją do łóżeczka to w takie wściekły ryk i tłucze piąstkami-niestety wie, że to nic nie da- tłumaczę jej wtedy czule i z rozbawieniem na twarzy, że przychodzi taka pora w życiu każdej dziewczynki, że dziewczynka musi poleżeć chwilę w łóżeczku:-D

A co do porodu-ja wypróbowałam wszystkie możliwe sposoby, a i tak urodziłam 10 dni po terminie i poród był wywoływany;p seksik w 9 miesiącu był nawet fajny...ale męcząco niewygodny niestety;p miałam wielkiiii brzuch:D

Cześć dziewczynki ja Was zostawiłam wczoraj rano i dzisiaj 4 strony do nadrobienia masakra szalejecie :-) Ja właśnie jem śniadanko i pije herbatkę wczoraj byłam w aptece bo nie ma innego kosmetycznego po drodze do mojej pracy w ogóle to wiecie czy na LIthcie jest boots albo jakiś inny z kosmetykami?? No i w aptece Pani nie miała tego balsamu, ale polecila mi BIo Oil powiedziała że ma 3 dzieci smarowała się tym codziennie i nie ma w ogóle rozstępów więc wzięłam małą buteleczkę na próbę zobaczymy może zadziała :-) Ale drogie to !!!!!!!!!!! Więc pewnie znajde ten balsam , a może to tylko takie drogie w tej aptece było nie wiem

Isabell Pewnie jak się uspokoisz i poddasz z próbami to wtedy maleństwo postanowi wyjść, myśle że to już niedługo

Cześć dziewczynki ja Was zostawiłam wczoraj rano i dzisiaj 4 strony do nadrobienia masakra szalejecie :-) Ja właśnie jem śniadanko i pije herbatkę wczoraj byłam w aptece bo nie ma innego kosmetycznego po drodze do mojej pracy w ogóle to wiecie czy na LIthcie jest boots albo jakiś inny z kosmetykami?? No i w aptece Pani nie miała tego balsamu, ale polecila mi BIo Oil powiedziała że ma 3 dzieci smarowała się tym codziennie i nie ma w ogóle rozstępów więc wzięłam małą buteleczkę na próbę zobaczymy może zadziała :-) Ale drogie to !!!!!!!!!!! Więc pewnie znajde ten balsam , a może to tylko takie drogie w tej aptece było nie wiem

Isabell Pewnie jak się uspokoisz i poddasz z próbami to wtedy maleństwo postanowi wyjść, myśle że to już niedługo

Na dole przy lidlu jest boots i superdrug.Ja bede dzis na princess to zajrze do bootsa.

Ewa ten olejek jest drogi ale jak dla mnie super i jak pisalam zero rozstepow ale fakt duzo mnie to kosztowalo bo uzywalam go do dwoch miesiecy po porodzie:-D
ja mysle ze dzidzia daje nam tu psikusa bo my wszystkie czekamy tak ja Isabell urodzi:tak:

reklama
Do góry