reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Dziewczyny czy macie jakies plany na Walentynki? jakies prezenty? bo jakos nie mam weny co mojemu kupic na ten dzien...:-p:confused::szok:

reklama
Mikusia to wstepnie mozemy sie umowic. Co do walentynek to my ich jakos nie obchodzimy, moj eM nie pamieta o datach urodzin, imienin i innych swiat. Zreszta jego nie bedzie.

Iza Walentynki czasami sa troche dziecinne...choc milo jak maz pamieta i sie cos dostanie...np.kwiatek ;-)
No nie zartuj ze twoj nie pamieta o urodzinach???:szok::no: no nie mowie o imieninach,bo ja nawet nie wiem na 100% kiedy dokladnie mam,bo mam nietypowe imie :-D Nawet sms zeby napisal juz bedzie fajnie...:tak:
Jesli sie na to piszesz to jestesmy wstepnie umowione...sobota?godzina popoludniowa...najlepiej po obiedzie ;-)
A Ty o ktorej chcesz tam jechac???i czy sobota?

Nic nie pisalam bo net mi padl i nie mialam jak skrobnac...:wściekła/y:
Dziewczyny ja dzisiaj sie nie wybieram na play do Motherwell,bo moj sobie wymyslil porzadki w budce ogrodowej...stwierdzil ze dzisiaj za duzo ludzi bedzie i lepiej jechaj jutro :crazy: No coz lepiej jutro niz wcale... ;-)

Akurat w niedziele tam chyba wiecej ludzi jest, ja tez dzisiaj nie bylam ale jutro jade tylko ze ja wczesniej bo kolo 11 chyba sie zbiore

reklama
karola a tak pisze kolo 11 a w gruncie rzeczy rzadko udaje mi sie zebrac rano, nie chce mi sie, dziewczyny wiecie gdzie mozna objrzec seriale online bez placenia, wszystko co sprawdzam mi nie dziala, na chomiku zablokowali platosci paypal i karta mozna tylko przelewem z pl banku lub pl komorki a ja takich nie posiadam

Do góry