reklama
Mikusia
Fanka BB :)
Iza Walentynki czasami sa troche dziecinne...choc milo jak maz pamieta i sie cos dostanie...np.kwiatek ;-)
No nie zartuj ze twoj nie pamieta o urodzinach??? no nie mowie o imieninach,bo ja nawet nie wiem na 100% kiedy dokladnie mam,bo mam nietypowe imie Nawet sms zeby napisal juz bedzie fajnie...
Jesli sie na to piszesz to jestesmy wstepnie umowione...sobota?godzina popoludniowa...najlepiej po obiedzie ;-)
A Ty o ktorej chcesz tam jechac???i czy sobota?
No nie zartuj ze twoj nie pamieta o urodzinach??? no nie mowie o imieninach,bo ja nawet nie wiem na 100% kiedy dokladnie mam,bo mam nietypowe imie Nawet sms zeby napisal juz bedzie fajnie...
Jesli sie na to piszesz to jestesmy wstepnie umowione...sobota?godzina popoludniowa...najlepiej po obiedzie ;-)
A Ty o ktorej chcesz tam jechac???i czy sobota?
Mikusia
Nic nie pisalam bo net mi padl i nie mialam jak skrobnac...
Dziewczyny ja dzisiaj sie nie wybieram na play do Motherwell,bo moj sobie wymyslil porzadki w budce ogrodowej...stwierdzil ze dzisiaj za duzo ludzi bedzie i lepiej jechaj jutro No coz lepiej jutro niz wcale... ;-)
Dziewczyny ja dzisiaj sie nie wybieram na play do Motherwell,bo moj sobie wymyslil porzadki w budce ogrodowej...stwierdzil ze dzisiaj za duzo ludzi bedzie i lepiej jechaj jutro No coz lepiej jutro niz wcale... ;-)
k4rol4
kurcze moze i my sie wybierzemy...tylko my z kolei kolo 12-13 pewnie jak juz
reklama
karola a tak pisze kolo 11 a w gruncie rzeczy rzadko udaje mi sie zebrac rano, nie chce mi sie, dziewczyny wiecie gdzie mozna objrzec seriale online bez placenia, wszystko co sprawdzam mi nie dziala, na chomiku zablokowali platosci paypal i karta mozna tylko przelewem z pl banku lub pl komorki a ja takich nie posiadam
Podziel się: