Wiesz napewno latwiej jest wziasc all inc niczym sie nie przejmujesz, ale my rano dlugo lezelismy a na sniadanie musielibysmy szubko wstawac, na lunch nigdy nas nie bylo a obiad jak dla nas byl za pozno w ofertach. Poza tym bylismy z dziecmi wiec wiedzielismy ze nie skorzystamy z niewiadomo czego bo dzieciaki nie beda siedzialy przez pol nocy.
reklama
vampira znalazlas przedszkole? moja mala zaczela i jak na razie chetnie zostaje ale na razie ma probne sesje, od jutra zaczynamy na powaznie. tak przy okazji widze ze miala wczoraj urodzinki - sto lat dla coreczki:-)
wczoraj poszysmy na basen po 2h nie chciala isc do domu. chce zapisac ja na plywanie ale moze od stycznia najpierw sama z nia troche pochodze. ogolnie nic sie niedzieje, pochmurno, deszczowo i bez humoru :-(
wczoraj poszysmy na basen po 2h nie chciala isc do domu. chce zapisac ja na plywanie ale moze od stycznia najpierw sama z nia troche pochodze. ogolnie nic sie niedzieje, pochmurno, deszczowo i bez humoru :-(
Mikusia
Fanka BB :)
...moze i ta pogoda...ale lepsza nie bedzie,zimno jak cholera,ze bez ogrzewania ani rusz od rana...brrrr
Dzisiaj rozwiesilam pranie posciele,bo rano sie ladnie zapowiadalo a 3h pozniej zaczelo padac...w pospiechu zbieralam pranie
Wasze dzieci tez maja tyle wolnego na swieta BN,co moj smyk?no chyba z 3 tygodnie bite...
Dziewczyny macie moze/badz mialyscie problem z watroba? co zjem samazonego,pieczonego to mnie boli watroba a bol jest tak przeszywajacy na plecy.Mialam gastroskopie i okazalo sie ze zoladek jest ok.-bo przypuszczali ze to to,a teraz mialam scan watroby i przylegajacych narzadow...za tydzien sie dowiem co tam.
Wkurza mnie to ,bo juz tabsy na watrobe nie bardzo pomagaja,musze dolozyc do nich jakis ibuprom max...po godz.jest lepiej,ale jak tak mozna zyc...na razie tutejsi lekarze rozkladaja rece...
Dzisiaj rozwiesilam pranie posciele,bo rano sie ladnie zapowiadalo a 3h pozniej zaczelo padac...w pospiechu zbieralam pranie
Wasze dzieci tez maja tyle wolnego na swieta BN,co moj smyk?no chyba z 3 tygodnie bite...
Dziewczyny macie moze/badz mialyscie problem z watroba? co zjem samazonego,pieczonego to mnie boli watroba a bol jest tak przeszywajacy na plecy.Mialam gastroskopie i okazalo sie ze zoladek jest ok.-bo przypuszczali ze to to,a teraz mialam scan watroby i przylegajacych narzadow...za tydzien sie dowiem co tam.
Wkurza mnie to ,bo juz tabsy na watrobe nie bardzo pomagaja,musze dolozyc do nich jakis ibuprom max...po godz.jest lepiej,ale jak tak mozna zyc...na razie tutejsi lekarze rozkladaja rece...
Mikusia masz racje pogoda juz lepsza nie ebdzie niestety. Ja dosc czesto mialam problemy z watroba i leki homeopatyczne pomogly teraz jak mam to herbatki ziolowe cos na wzdecia i odpowiednia dieta. Jesli to problem z watroba to musisz jesc duzo rzeczy ktore maja sporo wit c. Niestety tutejsi lekarze na wiele sprw rozkladaja rece a wych laboratoriach to nie wiem kto pracuje, bo raczej dobrze wyksztalceni nie sa.
Ja dzisiaj leniwie, do 12 lezalam i ogladalam tv, teraz zrobilam prasowanie, obiad sie gotuje i brak planow na reszte dnia. Od jutra kolejny tydz pracy.
Z tym wolnym to u mnie Kuba ma 2 tyg wolnego w szkole, w przedszkolu Majka ma podobnie.
Ja dzisiaj leniwie, do 12 lezalam i ogladalam tv, teraz zrobilam prasowanie, obiad sie gotuje i brak planow na reszte dnia. Od jutra kolejny tydz pracy.
Z tym wolnym to u mnie Kuba ma 2 tyg wolnego w szkole, w przedszkolu Majka ma podobnie.
Mikusia
Fanka BB :)
Izka mi to leki slabo pomagaja...juz zamowilam sobie od rodzinki ze maja mi przeslac tabsy typu.pro liver,hepatil i reszta ktore reklamuja w tv...zobaczymy ktore lepiej dzialaja.
Mialam endoskopie,teraz zobaczymy co tam widza przez usg...ale nie napalam sie ze cos znajda
U nas tez weekend zlecial i w sumie na ''byczeniu sie''...prasowanie,pranie zrobilam wczoraj wiec dzisiaj luz...
Mialam endoskopie,teraz zobaczymy co tam widza przez usg...ale nie napalam sie ze cos znajda
U nas tez weekend zlecial i w sumie na ''byczeniu sie''...prasowanie,pranie zrobilam wczoraj wiec dzisiaj luz...
Mikusia ja mialam leki od homeopaty, kosztowaly majatek i bylo ich bardzo duzo i kazdy z innym sposobem przyjmowania ale nie powiem pomoglo bo tez miala spory problem z watroba. Od tego czasu jest spokoj, jakies 4-5 lat, nie powiem czasami mnie pobolewa ale wtedy te slabsze leki wystarczaja
reklama
Podziel się: