reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy ze Szkocji

Wiesz napewno latwiej jest wziasc all inc niczym sie nie przejmujesz, ale my rano dlugo lezelismy a na sniadanie musielibysmy szubko wstawac, na lunch nigdy nas nie bylo a obiad jak dla nas byl za pozno w ofertach. Poza tym bylismy z dziecmi wiec wiedzielismy ze nie skorzystamy z niewiadomo czego bo dzieciaki nie beda siedzialy przez pol nocy.

reklama
vampira znalazlas przedszkole? moja mala zaczela i jak na razie chetnie zostaje ale na razie ma probne sesje, od jutra zaczynamy na powaznie. tak przy okazji widze ze miala wczoraj urodzinki - sto lat dla coreczki:-)

wczoraj poszysmy na basen po 2h nie chciala isc do domu. chce zapisac ja na plywanie ale moze od stycznia najpierw sama z nia troche pochodze. ogolnie nic sie niedzieje, pochmurno, deszczowo i bez humoru :-(

...moze i ta pogoda...ale lepsza nie bedzie,zimno jak cholera,ze bez ogrzewania ani rusz od rana...brrrr:baffled:
Dzisiaj rozwiesilam pranie posciele,bo rano sie ladnie zapowiadalo a 3h pozniej zaczelo padac...w pospiechu zbieralam pranie:wściekła/y:
Wasze dzieci tez maja tyle wolnego na swieta BN,co moj smyk?no chyba z 3 tygodnie bite...
Dziewczyny macie moze/badz mialyscie problem z watroba? co zjem samazonego,pieczonego to mnie boli watroba a bol jest tak przeszywajacy na plecy.Mialam gastroskopie i okazalo sie ze zoladek jest ok.-bo przypuszczali ze to to,a teraz mialam scan watroby i przylegajacych narzadow...za tydzien sie dowiem co tam.:confused:
Wkurza mnie to ,bo juz tabsy na watrobe nie bardzo pomagaja,musze dolozyc do nich jakis ibuprom max...po godz.jest lepiej,ale jak tak mozna zyc...na razie tutejsi lekarze rozkladaja rece...:sad::sad::sad:

Mikusia masz racje pogoda juz lepsza nie ebdzie niestety. Ja dosc czesto mialam problemy z watroba i leki homeopatyczne pomogly teraz jak mam to herbatki ziolowe cos na wzdecia i odpowiednia dieta. Jesli to problem z watroba to musisz jesc duzo rzeczy ktore maja sporo wit c. Niestety tutejsi lekarze na wiele sprw rozkladaja rece a wych laboratoriach to nie wiem kto pracuje, bo raczej dobrze wyksztalceni nie sa.
Ja dzisiaj leniwie, do 12 lezalam i ogladalam tv, teraz zrobilam prasowanie, obiad sie gotuje i brak planow na reszte dnia. Od jutra kolejny tydz pracy.
Z tym wolnym to u mnie Kuba ma 2 tyg wolnego w szkole, w przedszkolu Majka ma podobnie.

Izka mi to leki slabo pomagaja...juz zamowilam sobie od rodzinki ze maja mi przeslac tabsy typu.pro liver,hepatil i reszta ktore reklamuja w tv...zobaczymy ktore lepiej dzialaja.:baffled:
Mialam endoskopie,teraz zobaczymy co tam widza przez usg...ale nie napalam sie ze cos znajda :no:
U nas tez weekend zlecial i w sumie na ''byczeniu sie''...prasowanie,pranie zrobilam wczoraj wiec dzisiaj luz...:-p

Mikusia ja mialam leki od homeopaty, kosztowaly majatek i bylo ich bardzo duzo i kazdy z innym sposobem przyjmowania ale nie powiem pomoglo bo tez miala spory problem z watroba. Od tego czasu jest spokoj, jakies 4-5 lat, nie powiem czasami mnie pobolewa ale wtedy te slabsze leki wystarczaja

reklama
No ja teraz nie mam mozliwosci leciec do pl. i sie leczyc...
Staram sie ograniczac ciezkostrawne zeby nie cierpiala watroba :baffled: a przy tym ja :sorry2:
Izka a jakie to dokladnie leki byly? moze tutejsi lekarze to maja i mi to przepisza...

Do góry