reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

doveinred to ten normlany paszport można tutaj wyrobić? A nie ejst on przypadkiem droższy niż w Pl? bo ja słyszałma że jest droższy i długo się czeka, ale nie wiem ile w tym prawdy.
Gratulujacje z okazji pierwszego ząbka. Ile to okazji to świętowania przy tych dzieciach jest:-)
Ja z moim samopoczuciem to coraz gorzej, coraz więcej czasu spedzam w łóżku, a najgorsze jest to że w każdej pozycji mi niewygodnie no i hormony strasznie mi warjują teraz, wkurzam się dosłownie na wszystko a za chwilę ryczeć mi się chce. Dzisiaj musiałam poprawić sobie humor lodami

reklama
A wiesz może czy tutaj można przetłumaczyć ten akt urodzenia, bo ja jeśli będę na święta w Polsce to mogę nie mieć na to czasu a chcialabym ten pesel załatwić. W sumie takie tłumaczenie dużo czasu nie zajmuje i myślę że dam radę ale jeśli można tutaj to wolałabym to tutaj załatwić. Tym bardziej ze chcaialbaym od razu chrzest zalatwic. Wolabym chrzest zrobic tutaj bo szybko i bezproblemowo ale nie chce mi sie sciagac rodziny tutaj. Szczerze to ja bardzo nie lubię wyjazdów do Polski, zawsze wracam strasznie zmęczona. Niby już nic tam nie mam a ciągle jest coś do załatwienia i mnóstwo osób do odwiedzenia. Nienawidzę jezdzic po wszystkich babciach, ciotkach itd bo to że odwiedzam znajomych to akurat mi nie przeszkadza, bardzo mi ich brakuje chociaż dopiero jakiś czas po przyjezdzie tutaj okazalo sie ze prawdziwych znajomych duzo nam nie zostalo. A teraz przy dwojce dzieci i podrozy autem to pewnie wroce niezle padnieta

Isabell trzymaj się jeszcze tylko troszkę! I będziecie się mogli cieszyć waszą małą istotką! Kurcze szkoda mi ciebie! :-(

Asiek ja mam termin na 9 maja więc razem będziemy narzekać super!!!:-)

Dziewczynki jest rota poniedziałek mam na 5 a w środę mam wolny cały dzień więc dajcie znać wolałabym środe ale jak Wam będzie wygodniej poza tym mam na rano i a wieczór tego samego dnia więc nie dam rady dajcie znać czy jesteście zainteresowane :-)

Emilila wpadnij do mnie juterko na kawke i wstawimy.

Isabelll- jest mozliwosc przetlumaczenia tutaj , sa osoby ktore sie tym zajmuja. Mozesz tez zadzwonic do osoby z twojej miejscowosci jeseli taka jest o to ze chcesz przetlumaczyc akt urodzenia i postaraj sie dogadac czy mozesz przeslac przeskanowany na maila, umowicie sie wtedy na termin odbioru gdzie pokazesz orginal a osoba potwierdzi zgodnosc z orginalem.

Asiek ja mam termin na 9 maja więc razem będziemy narzekać super!!!:-)

Dziewczynki jest rota poniedziałek mam na 5 a w środę mam wolny cały dzień więc dajcie znać wolałabym środe ale jak Wam będzie wygodniej poza tym mam na rano i a wieczór tego samego dnia więc nie dam rady dajcie znać czy jesteście zainteresowane :-)
Obecna:):-) mam wolne w pon (ale skan na 10) i w srode:-)

reklama
Do góry