Padnieta już jestem a jeszcze tyle roboty mam. Mąż sobie zażyczył, żebym mu zrobiła krokiety z pieczarkami i serem... No a ja dopiero naleśniki smażę. Od rana nie usiadłam ale posprzątałam cały dom. Pościerałam kurze, poodkurzałam, pomyłam podłogi, zrobiłam 3 pralki prania. Teraz jeszcze tylko czekam, żeby mi pieczarki wystygły i będę powoli zawijać w naleśniki. Może do 19 się uporam. Mąż dziś zaczyna na 19 więc kapanie na mojej głowie. Dobrze, że mężasty choć trochę pomógł i starł pieczarki...
Azorek fajne te butki. A one są ocieplane? Bo moje niby są ale nie kożuszkiem. W sumie to nie chciałam z kożuchem bardziej mi były byty na taką pogodę jak teraz potrzebne. Na zimę w kozakach nawet z kozuchem i tak mi zimno a w zeszłym roku kupiłam sobie w GO buty i są super ciepłe i nie przemakają.
Elffetus mam nadzieję, że reszta ząbków będzie wychodzić mniej boleśnie. Życzę Wam tego.
Manolka zdrówka dla chłopaków
Azorek fajne te butki. A one są ocieplane? Bo moje niby są ale nie kożuszkiem. W sumie to nie chciałam z kożuchem bardziej mi były byty na taką pogodę jak teraz potrzebne. Na zimę w kozakach nawet z kozuchem i tak mi zimno a w zeszłym roku kupiłam sobie w GO buty i są super ciepłe i nie przemakają.
Elffetus mam nadzieję, że reszta ząbków będzie wychodzić mniej boleśnie. Życzę Wam tego.
Manolka zdrówka dla chłopaków
Ostatnia edycja: