reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

hej dziewczyny
wracam po długiej przerwie,normalnie na wszystko brakuje czasu, mógłby dzień być trochę dłuższy może wtedy ogarnęłabym się ze wszystkim
tyle naskrobałyście przez ten czas że nawet nie próbuje was nadrabiać
u nas po staremu dom praca zakupy i tak w kółko,poszalałam ostatnio na zakupach w nextcie,teraz cieszę się ostatnimi słonecznymi dniami,niedługo ma być zima
i święta zaczynam myśleć nad prezentami ale jeszcze wcześniej mam 4 osoby z urodzinami więc kasa ucieka z konta
najpierw Emilka kończy dwa latka póniej mąż ma urodziny mastępnie ja i moja siostrzenica więc jest tego trochę
pozdrowienia dla wszystkich

reklama
O tak jak miło :-) Wieczór, dzieciaki już śpią ja wykapana. Mąż dziś w domku, winko w ręce tak powinno być:-D. Dzień był długi. Zaliczyłam 2 wizyty u dentysty. Najpierw ja a po południu byłam z synami. Niestety znów złe wiadomości. Mój Krystian jakieś kilka tyg temu się wywrócił uderzył zębami w szklany stolik. Jedynka mu się wtedy lekko cofnęła a nie dawno zauważyłam, że zaczęła mu czernieć. Dentysta powiedział, że jest tam infekcja. I najlepiej byłoby usunąć tego zęba!!!:szok::-(. Powiedział, że taki ząb zagraża kondycji zębów stałych. No masakra jakaś. W pierwszym momencie chciało mi się śmiać. Wobraziłam go sobie beż tego zęba. Ale teraz wcale nie jest mi do śmiechu. Wprost przeciwnie. Szkoda mi go jak pomyślę przez co będzie musiał przejść. No i jak on biedak będzie wyglądał. Wiem, że najważniejsze jest zdrowie nie wygląd ale mimo wszystko smutne to. :-(

Justysia1 Witaj oj dawno cie tu nie było dawno:-D

Dzien dobry
Justysia witaj ponownie
Magdziarz pewna nie jestem ale chyba ostatnio widzialam
Bzyczek najwazniejsze jest zdrowie, a niedlugo zacznal mu rosnac stale zeby wiec nie jest tak zle.
Majka przyszla do mnie o 3 w nocy, ale juz mi sie nei chcialo z nia walczyc, bo mielismy znowu wielki problem zeby zasnela. Z 1,5 godz ja usypialismy. Wiec jak przyszla to od razu wzielam ja do lozka. Maz wyjechal w nocy, wiec znowu jestem sama. Przyjedzie najwczesniej za 4 tyg na weekend a potem znowu wyjedzie.
Ja chyba dzisiaj posciel popiore, ma byc ladnie wiec szybko wyschnie a potem to nie wiadomo kiedy znowu bedzie pogoda, niby niedziela ma byc jeszcze ladna ale juz chlodniej

:-:)-:)-(witajcie dziewczyn6y przepraszam ze sie nic nie odzywam ale u mnie depresja zagoscila na dobre :-( bardzo gratuluje wszystkim ciezaroweczka ciesze sie bardzo ale wierzcie mi czytam o waszych ciazach z bolem serca u mnie nadal nie ma fasolki tabletki biore 1 miesiac myslalam ze zaczna dzilac ale fasolki nie ma i dzidzi tez nie :-( zyc mi sie nie che wiecie :-:)-( i zeby wam nie zasmiecac watku moimi problemami to nie pisze:-(

mam pytanko do dziewczyn ktore maja w domu pieska -chcilam alnkowi kupic pieska (rodzenstwa nie moze miec to niech ma pieska -oo i juz becze) i takie pytanko do was gdzie zostawiacie zwierzaki jak wyjezdzacie na wakacje ??? maila mu kupic teraz yorka lae w kwietniu jedziemy do pl i nie wiem co ja mialabym z tym psiakiem zrobic

pozdraiwm Was wszystkie i zycze wszytkim zdrowka

magdziarz ja w zeszlym tygodniu sloneczniki kupilam w Aldim, wiec na pewno dostaniesz :)

gwiazdeczka a dlugo sie staracie o dzidziusia? daj sobie czas... stres i martwienie sie tez nie pomaga :(
Psa wprawdzie nie mam ale mam kota i zostaje w takim hoteliku dla kotow. Popytaj tez znajomych kto ewentualnie bylby chetny do opieki, ja sie zawsze zglaszalam zeby sie pieskami opiekowac (niestety od roku, czyli od kiedy mam kotka nie moge bo on sie panicznie psow boi), wiec teraz sie zglaszam na gryzonie :) na pewno sie ktos chetny znajdzie, a w ostatecznosci masz hotele dla psow.

Ostatnia edycja:
justysia witaj ponownie :)
bzyczek wiem,że martwisz się wyglądem ale zdrowie chyba wazniejsze a kiedyś i tam mu stały ząbek tam wyrośnie
magdziarz ja ostatnio na 100% widziałam gdzies słoneczniki-chyba w tesco.
isabell współczuję sotatnich nocnych problemów z Majką,mam nadzieje,że jej to szybko minie
gwiazdeczka trzymaj się jakoś. Przytulam:*

aaaa juz 10,za pół godziny mamy basen a my w proszku jeszcze. uciekam.

Gwiazdeczka nie zalamuj sie, czasami raz i juz jest dzidzia a czasami rok i wiecej trzeba sie starac. Ja przy Majce tez tak mialam. 8 mies sie staralismy i w koncu powiedzialam dosc, nie ma to nie. Zarezerwowalam wakcje a mies pozniej okazalo sie ze jestem w ciazy. Co do psiaka to my zawsze zostawialismy u znajomych. Ja co prawda mieszkam kawalek od Ciebie ale jak cos to moge sie psiakiem zaopiekowac. A jak masz jakies doly to smialo sie wygadaj na forum, lepiej Ci bedzie a my moze cos pomozemy.
Ja dzisiaj mam dzien sprzatania. Prania to nazbieralam tyle ze spokojnie 4 pralki musze nastawic, a po 2 dniowym pobycie meza w domu wszedzie bajzel i on mi mowi ze to nie on balagani, ale jakos jak jestem z dziecmi t nie powiem ze mam caly czas porzadek ale wyglada w domu 100 razy lepiej.

Czyli w kwiaciarni też dostane...? Dzięki, dziewczyny :-) za tydzień ślub, a ja nadal w proszku...eh... A jeszcze w poniedziałek siostra przylatuje.. Chociaż w sumie nawet dobrze, bo pomoze w przygotowaniach :-D
Z Grzdylowych nowości: sam siedzi! :-D puchnę z dumy... :-D

reklama
witam i ja :D amelkowna w srode w przedszkolu ani razu nie zapytala o mame lub tate i wcale nie chciala do domu wracac :O oby tak zostalo bo nie wyobrazam sobie zrywac sie ze szkoly po nia :( pogoda zajefajna :D amelkowna ma namiot na balkonie wystawiony bo mam ogarnianie chaty i przygotowania do imprezki : salatka ciuchy makeup pazurki itp....zaraz po pracy na impreze ide i musze wszystko ze soba zabrac :O chyba walizke wezme hahahah

u nas juz po chorobach wiec sie ciesze :D oby na dluuuugo juz byl spokoj bo ilez mozna:/ zdrowka dla chorowitkow

Gwiazdeczka ty sie nie doluj nie mysl za duzo i samo przyjdzie o pierwsza ciaze walczylam (bez lekow) 9-10 mcy a o druga tak naprawde ponad 3 lata :O i jak przestalam myslec to sie okazalo ze fasolinka rosnie :) trzymam kciukaski za was i powodzenie w zafasolkowaniu:)))

Do góry